Ulice 8.11.2018 - 3554. díl - Problémy Roniny kamarádky Jany

Jak vyjít s náročnými rodiči, kterým se na nás stále něco nelíbí a kteří nás jen v jednom kuse kritizují? Rozinina kamarádka Jana (Sára Affašová), nádherná začínající herečka, která se s Rózou vrátila z Ameriky nazpět domů, si nedělá iluze o tom, že by ji máma přivítala s otevřenou náručí. Ale i ji překvapí, jak moc se to doma během tří dnů vyostří. Zajde to dokonce tak daleko, že ji máma vyhodí z domu… Co si ty dvě udělají? Co s Janou bude dál? A čím Rozina zaskočí své rodiče?

Vendula se opět pohádá s Pavlem

Vendula se ráno chystá do provozu, kde nastupuje jako náhrada za Veroniku. Babička o ni má starost, protože Vendula příliš odpočatě nevypadá, i když má za sebou týden dovolené u moře. Vedle zdravotních problémů jí moc nepřidaly ani problémy s Pavlem, které právě teď gradují…

Místo aby se Vendula a Pavel usmířili, jak všichni doufali, Pavel si včera sbalil své věci a od Venduly se odstěhoval těsně před tím, než se vrátila domů z Egypta. Vendulu hodně zasáhne, když se od babičky dozví, jak to celé bylo. To však není jediná rána, která ji dnes čeká. Pavel by si s ní rád všechno vyjasnil, jenže se stane pravý opak… Co je pro Pavla poslední kapkou? Co hodně raní Vendulu? Co všechno Pavlovi prozradí a doporučí Mário? A co Lumír?

Jobovky u Roziny

Jana přijde hned ráno za Rozinou se sbalenými kufry a čerstvou novinkou – máma ji vyhodila z bytu. Ona sama se nehodlá doprošovat a přistupovat na máminy podmínky, aby měla ze života peklo. Raději chce být nějaký čas v motelu, než si s Rozinou najdou nějaký podnájem. To je však nemyslitelné pro Rozinu. Janě nabídne azyl u nich doma s tím, že rodiče ji snad na holičkách nenechají. Není to ale jediná jobovka, se kterou Rozina doma vyrukuje, i když k nim přijde na návštěvu děda s Radkou… Jaká je celá pravda o Rozinině návratu z Ameriky? Jak na to rodiče zareagují? Kde chce Rozina sehnat peníze pro Victora? Co je velkou ťafkou pro Marcelu? A kam nakonec Jana půjde?

Zprávy o Arnoštovi a Lubošovi

Luboš chodí po nemocnicích a snaží se najít Arnošta, aby zjistil, jak na tom je. Když konečně objeví špitál, ve kterém Arnošta hospitalizovali, vyhráno zdaleka nemá. Sestra mu nemůže nic konkrétního říct, protože není Arnoštovým přízným. Luboš ji přemluví, aby mu alespoň prozradila, jestli je Arnošt ještě naživu. Sestra pro něj ale moc dobré zprávy nemá. Zato Karlu vzápětí potěší informací, že Luboš je v nemocnici. Karla se za ním okamžitě vypraví, aby si s ním promluvila o okolnostech přepadení Arnošta… Jak na tom Arnošt je? Co Luboš prozradí Karle? Čím Karla namíchne Máru? A jak postoupila policie s vyšetřováním vražd útoků na bezdomovce?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz