Ulice 4.12.2018 - 3572. díl - Co je mezi Tomášem a Vlaďkou

Může být něco absurdnějšího než podezření, že mezi zadanými rodiči partnerů je něco mnohem víc než klasické přátelství a příbuzenský vztah? Když se Tereza svěří Davidovi se svým podezřením ohledně Vlaďky a Tomáše, hodně ho to pobaví. Smích ho ale rychle přejde ve chvíli, kdy zjistí, že Tereza zřejmě není tak mimo, jak by se zdálo. Ke všemu se ukáže, že není sama, kdo ty dva řeší... Čím překvapí Davida jeho táta? A co Terezu jen utvrdí v tom, že Davidovi rodiče mají krizi právě kvůli jejímu tátovi? Žádné drama ale není na pořadu dne! Tereza a David se ocitnou spíš v komedii plné omylů…

Petrovo vyprávění o vyprázdňování

Petr se ráno blýskne snídaní do postele. Anču tím mile překvapí, ovšem chuť ji hodně rychle přejde ve chvíli, kdy Petr začne při jídle rozebírat hodně intimní věci týkající se zdraví a fungování těla…

Anče leží Petrovy řeči při snídani v hlavě, a tak na toto téma zavede nenápadně řeč se Zuzanou. Tu to pobaví, zároveň je však ráda za Maxe, který je naprosto normální. Zatímco Anča si zvyká na společné bydlení s Petrem, Bedřich s Jindrou už mají své zajeté koleje. Teď se ale i u nich vyskytne nečekaný zádrhel… Jak to ti dva vyřeší? Na čem se dohodnou? Čím Bedřich zaskočí Evu? A co se dotkne Petra?

Znepokojivé signály

Tereza a David řeší od rána své rodiče. David si domluví schůzku s tátou, aby nenápadně vyzvěděl, jestli se mezi ním a mámou něco neděje. Oběma to už dělá starost, protože jim je jasné, že kdyby se potvrdilo jejich podezření, byl by to v rodině velký průšvih. Tak trochu kvůli tomu zasklí i Otu, který momentálně řeší ve škole tři potížisty – Jakuba, Filipa a Standu… Jak si to s nimi Ota vyřídí? Co se dozví od táty David? Čím Terezu znepokojí táta? A co udělá těžkou hlavu Vlaďce i Tomášovi?

Světlanin nečekaný příjezd

Světlana přijede i s malým Lexíkem nečekaně domů kvůli bolavému zubu. Lumírovi je Světlany líto, na druhou stranu je ale šťastný, že se s ní i se synem zase vidí. Světlanu okamžitě zaujme projekt na rekonstrukci školky, kvůli kterému skončila před pár měsíci ve vazbě. Lumír jí, vysvětlí, co se nyní děje na radnici, což Světlana přijme se smíšenými pocity… Na čem se Světlana a Lumír dohodnou? Jaký plán vymyslí Nyklová, aby se Pavel a Vendula usmířili? A jak nyní vychází Nyklová s Jarmilou Pelcovou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz