Ulice 6.12.2018 - 3574. díl - Terezin sraz se spolužáky

Srazy s bývalými spolužáky jsou událostí, kterou si nechá ujít málokdo. Tereza není výjimkou. Na spolužáky se těší, ale večer pro ni rychle skončí ve chvíli, kdy se jí udělá zle. Naštěstí se najde jedna dobrá duše, která ji doprovodí domů a je s ní, než se dá zase dohromady. Tím andělem strážným je krásná Magda, kterou hodně překvapí, že Tereza je Davidova manželka. Bez mučení přizná, že na škole se jí David hodně líbil… Komu padne do oka ona sama? Čím každého hned upoutá?

Udobřování Věrky a Luboše

Karla má dnes ještě volno, ale vstane brzy ráno s Kryštofem, který má dnešek docela nabitý. Potřebuje co nejvíce jezdit, zároveň se chystá i zajít s tátou na úřad kvůli vystavení nových dokladů. Napilno má také Věrka, jež se ještě před prací zastaví za Karlou kvůli jejímu zdraví a vyhlídkám na vnouče. Ovšem nejen kvůli tomu…

Vnouče je pro Věrku samozřejmě prioritou. Ráda by se ho dočkala co nejdříve, a tak to se svou angažovaností zase trošku přežene. Karla to ale bere s nadhledem. Navíc Věrka naštěstí brzy změní téma. Začne se jí vyptávat na práci, což vypadá docela neškodně. Jenže jakmile se Věrka tak moc o něco zajímá, obvykle za tím bývá malý háček… Co Věrka potřebuje vědět? Jak dopadnou na úřadech Mára a jeho táta? A co Mára a Karla netuší o Věrce a Lubošovi?

Spiklenectví Pavla a Venduly

Zamilovaný Pavel se brzy ráno vypraví za Vendulou, aby se usmířili se vším všudy. Vendula je šťastná, že jsou zase spolu, na druhou stranu se ale obává, co nastane, až se o nich dozví babičky. Je jim jasné, že ty dvě je nenechají na pokoji. Pavla napadne jedno geniální řešení. Budou se i nadále tvářit, že jsou rozhádaní. Tak mají jistotu, že se mezi ně nikdo montovat nebude. Jenže ráno, když jde od Venduly do práce, se jak na potvoru potká s Nyklovou. A ta ho samozřejmě nenechá jen tak proklouznout… Co Nyklovou moc nepotěší? Co vyzvěděla o Pavlovi Jarmila Pelcová? A co všechno prozradí Světlaně a Lumírovi Tonda Hložánek a Denisa Mastná?

Setkání s Magdou

Tereza má navečer sraz spolužáků z vysoké školy. Proto se jí moc nehodí návštěva, kterou Tomáš dohodne s Vlaďkou. Naštěstí dorazí Davidovi rodiče už odpoledne, takže si Tereza docela oddechne, že s Tomášem nezůstanou sami. Ani její přítomnost však nezabrání v tom, aby atmosféra během chvilky pořádně nezhoustla. Dušanovi totiž záhy povolí nervy kvůli Vlaďce a Tomášovi… Co se Dušanovi ani trochu nelíbí? Jak Tereze dopadne sraz se spolužáky? Jak ji zachrání její kamarádka Magda? A co jí právě Magda přizná?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz