Ulice 11.12.2018 - 3577. díl - Bruna chce Marcela i Jana

Jaká by to byla oslava dvacetin, kdyby neproběhla i s vrstevníky a kamarády někde v klubu? Pro Rozinu ji uspořádá v Coolně Jana, jež se domluví s Brunem na velkém narozeninovém překvapení. Zároveň Rozině bez mučení přizná, že má o Bruna zájem, takže se jí vlastně hodí, že se znovu uvidí. Má to ale malý háček. Na Bruna si stále myslí také zamilovaná Marcela, jež se kvůli Janě odhodlá k něčemu, čeho bude záhy hodně litovat… Co Marcela udělá? Proč bude kvůli Janě zle mezi Marcelou a Rozinou? A která z holek se líbí samotnému Brunovi?

Rozina měla narozeniny už včera, ale pořádně je oslaví až dnes. Ráno jí udělá obrovskou radost dárek, který přijde od Victora z Ameriky. Je to pro ni důkaz lásky a zároveň vyvrácení jejích obav z rozchodu. Victor jí totiž daruje šperk, a to ne ledajaký…

Jana Rozininu radost z dárku hned zdokumentuje a podělí se o ni na sociální síti. Později natočí také dědu, jenž se zápalem fandí u televize. Napadne ji, že by s dědou mohla udělat malý seriál, protože videa a fotky s ním mají obrovský úspěch. Odpoledne Rozina slaví nejen u rodičů s celou rodinou, ale také v Coolně s kamarády… S čím vším se Rozině svěří Marcela? Stanou se z Jany a Marcely sokyně? A jak dopadnou obě narozeninové oslavy?

Kapky pro Blanku

Blanka nemá nejlepší den. Hned po probuzení vyhodí do koše všechno cukroví, které včera napekla. Její mámě okamžitě dojde, že za tím bude Luděk. Blanka přizná, že se včera večer konečně ozval. A také mámě prozradí, jak by podle něj měl vypadat jejich Štědrý večer. Na Blanku je toho už moc. Nedokáže si představit, že by Štědrý večer trávila společně s manželovou milenkou. To ho raději úplně zruší. Náladu si zajde později spravit do salonu, kde se seznámí s Veronikou… Co je pro Blanku nejtěžší? Proč se večer znovu sesype? A jaké překvapení pro Amálii chystá Vlastimil Pešek? V čem ho Marie hned podpoří?

Petrovy výmysly

Eva se zastaví za Ančou, aby spolu probraly Vánoce a Emu, která se moc netváří na to, že by s Milošem strávila celé Vánoce někde na horách. Kvůli škole navíc nepomůže mámě ani s pečením vánočního cukroví. Eva se proto dohodne s Ančou, že budou péct společně, aby jim to šlo rychleji od ruky. Domluví se hned na zítřek, což moc nepotěší Petra, který Evu příliš nemusí… Co si Petr vymyslí na Anču tentokrát? A jaké překvapení má pro Bedřicha Jindra?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz