Ulice 12.12.2018 - 3578. díl - Petr se vybarvuje

Jak dobře známe své partnery? Jak je vnímáme my, a jak naše okolí? Anna Lišková postupně zjišťuje, že její Petr má své mouchy. To, co jí na něm zpočátku imponovalo, jako by se pomalu vytrácelo. Přitom před Ančou se Petr ještě jakžtakž krotí. Jakmile však osamí s její kamarádkou, jež mu není příliš sympatická, bez nejmenšího zaváhání odhalí svou druhou tvář … Co se stane? S kým bude Petr hodně na kordy a proč? A co na to Anča, jíž se to týká víc, než by tušila?

Marcela zve Bruna na rande

Rozinu mrzí nedorozumění, které se včera stalo mezi ní a Marcelou kvůli Janě a Brunovi. Pokusí se proto pročistit vzduch a s Marcelou si vše na rovinu vyříkat. Nejprve se jí omluví a ujistí ji, že její tajemství do světa neroztrubuje. Zároveň jí prozradí, že o Bruna má zájem také Jana. Proto jí řekla o Marcele, aby ho nechala na pokoji…

Zpočátku se zdá, že si Rozina a Marcela vše vyjasní a bude to mezi nimi zase jako dřív. Rozina Marcele doporučí, aby Bruna pozvala na rande co nejdříve, než přijde jiná Jana a vyfoukne jí ho před nosem. Marcela nakonec sebere veškerou svou odvahu a za Brunem zajde… Jak Marcela u Bruna pochodí? Co udělají Rozina a Veronika pro Radku? O jaké překvapení se jí postarají?

Eva vs. Petr

Anča se už nemůže dočkat, až se zase uvidí s Frantou a malým Chrisem, kteří dnes přiletí na pár dní z Amsterodamu. Petra však mnohem víc než Ančina rodina zajímá, co bude mít k večeři a jak dodržovat doporučený jídelníček, aby trochu zhubl. Anča ho moc nepotěší zprávou, že na dnešek je domluvená s Evou na společném pečení cukroví. Petr ráznou Evu moc nemusí. Při každé příležitosti jí to dává všemožně najevo, takže je jen otázkou času, kdy to mezi nimi bouchne… Proč se do sebe Petr a Eva pustí? Co je moc už i na Anču? Co je nového u Franty? Co plánují se Skyler?

Amáliiny narozeniny

Blanka, Marie a Vlastimil Pešek hned ráno popřejí Amálii k narozeninám. Ta se snaží hrát překvapení a nadšení z dárku, ale Blanka jí na to neskočí. Dojde jí, že Amálie věděla, co dostane. Amálie nakonec přizná, že včera večer podrobila Vlastu výslechu, takže jí nakonec vše prozradil. Marie proto navrhne, že narozeniny večer pořádně oslaví u Henryho. Jenže Amálie ji zklame i tentokrát… Na čem se nakonec domluví? K čemu se rozhodne Blanka? Co jí bude máma rozmlouvat?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz