Ulice 13.12.2018 - 3579. díl - Martin musí s pravdou ven

Pokud se člověk zamiluje do nepravého, prožívá neskutečná muka. Neustále bojuje se svými city, lásku si zakazuje, přesvědčuje sám sebe, že to zvládne. Ale jak dlouho se dá tohle vydržet, aniž by si všimlo naše okolí, že se něco děje? Martin a Šárka kolem sebe nyní našlapují po špičkách, už nejsou tak bezprostřední jako dřív. To neujde někomu, kdo oba dva velmi dobře zná. A otevřeně se na to Martina zeptá… Co se dozví? Co dnes neustojí Šárka? A co Martin?

Napětí mezi Petrem a Ančou

Mezi Ančou a Petrem je i po ránu mírné napětí kvůli včerejšku. Petr nakonec sám ožehavé téma otevře. Přizná, že Anče trochu závidí její vztahy s rodinou, protože on sám se s blízkými téměř nevídá. Anču tím uchlácholí, dokonce jí ho bude i líto. Ovšem odpoledne to u nich zase trochu zhoustne…

Za Ančou se přes den zastaví na kus řeči Franta. A jen kouká, co všechno se u ní děje. Vzápětí po něm totiž dorazí i Eva, aby s ní probrala Petrovo chování a jako kamarádka ji včas varovala. Úplná idylka ale tentokrát nepanuje ani u Bedřicha… Jak Anča na Evinu kritiku zareaguje? Co si o tom myslí Franta? A co se nebude moc dobře poslouchat Jindře? Jak Franta vnímá jejího Honzu?

Večer při svíčkách

Amálie se dohodne s Vlastimilem Peškem, že na večer objednají stůl u Henryho, aby se všemi dodatečně oslavila své narozeniny, když to nevyšlo včera. Ovšem Marie jim nečekaně změní plány. Požádá bráchu, aby s ní zajel do Jihlavy. Blanku požádá o půjčení auta a zalže jí, že společně zajedou na hřbitov. V plánu má ovšem něco jiného. Chce si promluvit se zetěm a přivést ho k rozumu kvůli Vánocům. Blanka později narazí v domě na Evžena ve chvíli, kdy akorát dodělává úžasnou vánoční výzdobu… Jakou romantiku ti dva zažijí? Jak Marie pochodí v Jihlavě? A proč si dělá ještě větší starost o Blanku?

Jardovo podezření

Marcela je kvůli Brunovi hodně přešlá. S Veronikou to neprobírá, aby ji ještě více nezatěžovala, ale Martinovi se svěří se svým trápením. Ten jí rozumí víc, než by čekala, vzhledem k tomu, co sám nyní prožívá se Šárkou. Snaží se jí vyhýbat, aby zbytečně nejitřil city, ale Veronika ho přesvědčí, aby si večer společně zašli do hospody na šipky. Pro Šárku i Martina je setkání hodně náročné, což neujde Jardovi… Proč Šárce zatrne kvůli Veronice? Co je Jardovi podezřelé? A jak Šárka a Martin ustojí dnešní setkání?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz