Ulice 19.12.2018 - 3583. díl - Vánoce Terezy a Davida

Vánoční nálada už panuje také u Terezy a Davida, kteří zorganizují předvánoční setkání s Davidovými rodiči a Tomášem, jenž se vlastně pozve sám. Tereza ani David nemají sílu říct mu ne, přesto že tuší, že tahle sestava hrozí velkým průšvihem. Jejich neblahé tušení se bohužel záhy potvrdí. Dušan to už neustojí a udělá Vlaďce žárlivou scénu, která se neobejde bez následků… Co všechno se odehraje v trojúhelníku Dušan – Vlaďka – Tomáš? Jak to poznamená vzájemné vztahy jen pár dní před Vánoci?

Tereza si dělá starosti kvůli tátovi a Vlaďce. Podle ní je jasné, že spolu něco mají. Jejich včerejší rande, při němž je nechytala, je pro ni dostatečným důkazem. Tátovi však nic neřekne. Ten ji hned ráno překvapí oznámením, že se vrací do svého bytu, což Tereze vzhledem k okolnostem na klidu moc nepřidá. Navíc se Tomáš sám pozve i na odpolední setkání s Vlaďkou a Dušanem…

Tereza se snaží tátovi naznačit, že zřejmě není moc dobrý nápad, aby se takhle sešli s Vlaďkou a Dušanem dohromady. Tomáš se však odradit nenechá, i když přizná, že s Dušanem spolu moc nevycházejí. To ale není jediná věc, kterou Tereza těsně před svátky řeší. David ji postavil před obrovské dilema, s nímž se musí co nejdříve poprat – odstěhují se společně do Lince? Pokud ano, kdy to bude? A proč Dušan neustojí setkání s Tomášem? Co je pro něj poslední kapkou? Jak na to zareaguje Vlaďka? A jak Tomáš? Co rozpoutá nečekanou krizi v rodinách?

Petrova narozeninová oslava

Anča se před odchodem do práce ujistí, že Petr počítá s dnešní narozeninovou oslavou. Chystá mu překvapení, těší se, očividně jí na tom záleží. Rozespalý Petr ji vše odkývá a znovu si spokojeně usne. Zatímco Anča má plnou hlavu Petrových narozenin, Bedřich a Jindra ještě žijí včerejší předvánoční nadílkou. Jindra zaskočí Bedřicha i jedním speciálním dárkem pod stromeček, protože do Vánoc se už zřejmě neuvidí… Co od ní Bedřich dostane? Co si o tom myslí Miloš? A jak dopadne Petrova narozeninová oslava? Proč Anče povolí nervy? Jaké budou následky jejího výbuchu?

Lubošovy plány

Mára pomáhá tátovi s hledáním nového bydlení, což není tak jednoduché, jak si Luboš představoval. V Praze jsou pronájmy hodně drahé, Luboš má navíc své plány, které zahrnují nejen novou práci, ale také Arnošta, jemuž chce pomoci odrazit se ode dna a začít nový život. Mára tátu podezřívá, že se chce odstřihnout, ale Luboš ho ujistí, že tomu tak není. S jedním však moc nepočítá – s Věrkou… S čím se táta svěří Márovi? Jaký důvod k oslavě má Karla? Co Věrku moc nepotěší? A jak stráví Marečkovi a Karla Vánoce?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz