Ulice 14.1.2019 - 3591. díl - Anči dochází s Petrem trpělivost

Co všechno je kompromis, a kdy by měl člověk naopak rázně říct dost a hájit si své? Toto dilema řeší i Anna Lišková kvůli sebestřednému Petrovi, jenž naprosto opanoval její prostor. Od chvíle, kdy spolu začali bydlet, se Petr vybarvuje takovým způsobem, že se Anča nestačí divit. Měl by ji nejraději jen pro sebe, nárokuje si její péči, vadí mu její přátelé a vlastně i rodina. Anča to dlouho tolerovala a všelijak ho omlouvala. Teď se však stane něco, kvůli čemu jí dojde s konečnou platností trpělivost… Co udělá? Jak na to Petr zareaguje? A co bude tou pověstnou poslední kapkou?

Seznámení Karly a malého Vojty

Karlu a Jirku Hermana hned ráno zavolají k dalšímu případu, jenž jimi pořádně otřese. Jedná se o smrt mladé feťačky, která měla pětiletého syna. Kriminalisté jsou v šoku z podmínek, v nichž oba žili. Karlu navíc zasáhne i smutný osud malého kluka, jenž je najednou na všechno sám…

Karle se dostane nový případ nečekaně pod kůži kvůli pětiletému Vojtovi, kterého jí je líto. V jednom okamžiku přišel o všechny jistoty – o mámu i domov. Nikdo neví, jestli má nějaké příbuzné, ke všemu zlému dostane i vysokou teplotu… Co bude s Vojtou dál? Proč Karle povolí nervy? Co přizná Márovi? A jak na tom jsou Tony a čerstvě těhotná Dominika? Proč Tony najednou váhá?

Rozchod s Petrem

Petr jde po návratu z turnaje rovnou k Anče, na kterou se evidentně těší. Okamžitě s ní začne rozebírat svůj víkend, ale Anča má nyní plnou hlavu starostí kvůli Frantovi. Hned po práci se za ním opět chystá, což se ani trochu nelíbí Petrovi, jenž předpokládá, že spolu stráví příjemný večer. Pro Anču to je poslední kapka. Petrovi oznámí, že s ním končí… Jak Petr přijme rozchod? Jak o Anču zabojuje a s jakým výsledkem? Jak na tom je odkopnutý Franta? Proč se zhroutí?

Lumírovo překvapení pro Vendulu

Vendula a Pavel opět chystají svatbu. Tentokrát tak trochu tajně, aby se o ní nedozvěděly babičky. Sami na to však nejsou. Světlana a Lumír jim hodně pomáhají, aby vše klaplo, jak má. Světlana peče s Vendulou svatební koláčky a také ji povzbuzuje, protože sen o svatbě, kde budou její nejbližší, se jí zřejmě nesplní. Navíc nemá ani svědka, přestože se termín obřadu rychle blíží… Koho Pavel a Vendula požádají, aby jim svědčil na svatbě? K čemu se rozhodne Lumír? Čím Vendulu naprosto vykolejí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz