Ulice 22.1.2019 - 3597. díl - Šárka se chce odstěhovat

Jak bojovat s vlastními city, když se s objektem své zakázané lásky takřka denně setkáváte? Bydlíte ve stejném domě, narážíte na sebe neplánovaně na chodbě, na ulici i v hospodě. Martin a Šárka prožívají neskutečná muka už několik dní. Jsou do sebe zamilovaní, jenže ženatý Martin nechce ohrozit své manželství. Vůči ženě Veronice má obrovské výčitky svědomí, Šárce se snaží vyhýbat, jak jen to jde. Ta tohle peklo vyřeší po svém, způsobem, který s Martinem hodně zamává… Co Šárka udělá? Jak na to zareaguje Martin? A kdo odhalí jejich tajemství?

Martina moc nepotěší ráno Filip přiznáním, jaká katastrofa ho čeká na vysvědčení. Zatímco Veronika Filipovi okamžitě vynadá, Martin se s ním snaží v klidu domluvit, jak z té šlamastyky ven. Navrhne mu doučování z němčiny, jež mu zařídí přes Jardu, který na němčinu dlouho chodil. Jan to Filip zareaguje?

Zatímco Filipův průšvih ve škole Martin ustojí, novinka od Marcela ho přeci jen vykolejí. Marcela mu totiž prozradí, že se Šárka stěhuje už zítra. A naloží mu ještě víc, když si s ním začne prohlížet fotky ze stepu, na kterých je také Šárka. Když se k němu a Jardovi navrch v hospodě nečekaně připojí Veronika na pozdní oběd, už toho na něj bude moc… Jak se provalí jeho nevěra se Šárkou? Co všechno Jardovi přizná? A jak na tom se Šárkou jsou?

Další rána pro Karlu

Karla se ráno svěří Márovi, že se v noci moc nevyspala. Stále se jí honilo hlavou, co se stalo v práci. Mára ji ujistí, že je tu kdykoliv pro ni, že na to není sama. Pak jí navrhne, že ji zaveze do nemocnice za Vojtou, aby to stihla ještě před prací. Tam se Karla dozví, že Vojtu už propustili a převezli do dětského domova. Karlu to hodně zasáhne, přestože věděla, že k tomu tento týden dojde. Jen netušila, že to půjde tak rychle. V práci to na ni všechno dolehne, takže se rozhodne k překvapivému kroku… Co Karla udělá? Proč si o ni bude dělat starost Jirka Herman? Čím Karla zaskočí Tonyho? A jakou skvělou novinkou se pochlubí Luboš?

Rozlučka s rodiči

Zatímco Tereza jde naposledy do školy, aby se tam rozloučila a přinesla si domů své věci, David balí u nich doma. K tomu ještě chystají rozlučku s rodiči. Tomáš se snaží brát Terezin blížící se přesun do Rakouska s nadhledem, zato Vlaďku tahle novinka rozhodí víc, než by kdokoliv čekal. Atmosféra u Terezy a Davida začne ke všemu houstnout ve chvíli, kdy Dušan neukočíruje svou averzi vůči Tomášovi… Co se stane? Čím Dušan a Tomáš všechny hodně překvapí? Jak se Tereza a David rozloučí s rodiči?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz