Ulice 31.1.2019 - 3604. díl - Blančin romantický večer

Kdy je člověk připravený na nový vztah? Blanku manželova zrada hodně zasáhla, na muže tak trochu zanevřela. Ale život jde dál. Teď kolem ní krouží hned dva sympaťáci najednou – táta její sestřenice Evžen a bývalý spolužák z vysoké školy Patrik. S jedním z nich dnes Blanka stráví večer s odhodláním posunout jejich vztah o krůček dál. S kým to bude? A jak jejich romantický večer dopadne?

Veronika přesvědčí váhající Blanku, aby na nic nečekala a Patrikovi zavolala hned dnes. Na rozdíl od ní není zadaná, nemá se komu zpovídat, tak proč nevyužít příležitosti a neudělat si hezký večer? Blanka se k tomu nakonec odhodlá, ale už brzy bude muset právě kvůli tomu trochu lhát…

Evžen se zastaví u Peškových, aby se zeptal Vlastimila Peška na pár věcí ohledně domu. Ten sice není doma, ale Amálie toho okamžitě využije. Evžena nenápadně vyzpovídá, aby zjistila, jak to s Blankou mají. To, co se dozví, ji hodně potěší, protože Evžen přizná, že mu Blanka není lhostejná. Amálie mu proto doporučí, aby o ni zabojoval. Evžen to pro jistotu udělá už vzápětí… Jak u Blanky pochodí se svým návrhem? A jak dopadne Blančino rande s Patrikem?

Frantovy průšvihy i trapasy

Jindra se hned ráno docela pobaví u Bedřicha na úkor Franty a jeho nové holky. Dotyčná slečna na ně totiž narazí v pokoji, když se bude snažit co nejrychleji zmizet z bytu. Odmítne i ranní kávu, i když je na ní vidět, že by ji po včerejšku potřebovala. Bedřich jen zadoufá, že není další dítě na cestě. Později ho namíchne Franta, který opět nezvládne situaci… Co Franta vyvede? Jak to má s holkou, kterou včera sbalil? Proč to dost zaskřípe mezi Frantou a Ančou? A co začíná být na Bedřicha už moc?

Magda se zabydluje

Magda se zastaví ve škole, aby se zabydlela ve svém novém působišti. Ota zajásá, jakmile ji spatří, protože má konečně zase parťáka. Jenže Magda si drží docela odstup. Do debaty o škole se s ním nezapojí a dá mu i košem ohledně programu na dnešní odpoledne. Našla si totiž bydlení, takže ji čeká stěhování a vybalování. Dost ji ale překvapí, jak se k Otovi chovají jeho studenti… Co je podle ní docela přes čáru? A jak se seznámí se svou sousedkou Ančou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz