Ulice 1.2.2019 - 3605. díl - Magda a Matěj

Nový začátek přináší nové výzvy, možnosti i přátele. Na takovém začátku se ocitla i Magda, která se stěhuje do Ulice. Přestože se snaží být samostatná, tentokrát se bez cizí pomoci neobejde, protože ji nechají ve štychu stěhováci. Pomoc jí překvapivě nabídne hned několik sympaťáků z Ulice. A někteří z nich si na ni začnou okamžitě i brousit zuby… Komu padne Magda do oka? Co z toho vzejde? A kdo se pro její krásné modré oči pořádně zapotí?

Magdě udělají stěhováci radost hned po ránu, protože jí přivezou její piano. Bez komplikací se to bohužel neobejde. Kvůli chybě na dispečinku jí piano nevynesou až do bytu, jak Magda předpokládala, ale postaví ho jen před dům a hned odjedou…

Magdu tak čeká docela krušný den. Okamžitě začne obtelefonovávat další stěhovací služby, aby jí piano někdo co nejdříve vynesl do bytu. Zároveň ho na ulici stráží, aby jí ho někdo nezničil. Jako první jí nabídne pomoc Anča, jež zajde do hospody, jestli tam náhodou nenarazí na nějaké siláky. Vzápětí se Magdě snaží pomoci i Jirka s Mikim, kteří se s ní tak i seznámí… Kdo Magdě pomůže nejvíc? Kdo ji pobaví? O co se kluci vsadí? A kdo jako první začne Magdu balit?

Blanka a Evžen přistiženi

Veronika je zvědavá, jak Blance dopadlo její rande s Patrikem. Blanka přizná, že to bylo fajn, ale mělo to jeden háček – nedokázala s Patrikem nic mít. Teď se už těší na příjezd dětí, takže další schůzka je v nedohlednu. Docela ji překvapí, když děti dorazí o něco dříve. Ty ji nechtěně zasáhnou informacemi o tátovi a jeho Anetě i konstatováním, že křeslo v předsíni je stejné jako to, které mají doma v Jihlavě. Na Blanku je toho najednou moc, a tak začne ihned jednat… Co Blanka udělá? Co si budou navzájem vyčítat Adam a Kristýna? Co raní Evžena? A kdo a při čem nachytá Blanku s Evženem? Jak to spolu ti dva mají po další sérii nedorozumění?

Změny u Karly

Karla dnes nastoupila na analytické oddělení. S Jirkou to zajde zapít do Coolny, protože to je velká změna nejen pro ni, ale i pro něj. Přichází tím totiž o skvělou parťačku. Karla to takhle však nebere. Předpokládá, že s Jirkou budou spolupracovat na případech i nadále, jen trochu jinak než doposud. Vzápětí však zjistí, že je přeci jen už na vedlejší koleji… Co ji docela zasáhne? Čím překvapí Máru a jeho rodiče? Co na sebe přizná Luboš? A čím Luboš hodně potěší Věrku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz