Ulice 4.2.2019 - 3606. díl - Magdiny problémy s kolegy

Jak zapadnout do nového kolektivu, když na první pohled vyčníváte a u starších kolegů vzbuzujete nedůvěru? Magda nastoupila v pololetí na gymnázium jako nová pedagogická posila, ale ostřílený matador Mojmír Kalina má vůči ní okamžitě spoustu výhrad. To však není jediný kámen úrazu. Nečekaně to pořádně zaskřípe také mezi Magdou a Otou, jemuž se hodně vymstí jeden dobrý skutek… Co Ota udělá? Co všechno vadí Kalinovi? A proč si Magdu podá ředitelka Puklická?

Miki ráno využije náhodného setkání s Magdou k dalšímu zabodování. Opět jí nabídne pomoc, tentokrát s odstraněním případných závad v bytě. Pochlubí se, že správce domu je vlastně tak trochu jeho příbuzný. Magda to vezme s nadhledem, protože na Evžena už kontakt má, takže se s ním může na všem domluvit sama…

Nezahálí ani Jirka, jenž se za Magdou vypraví s bohatou snídaní. Bohužel má smůlu, neboť Magdu doma nezastihne. Miki si ho náležitě vychutná, aniž by tušil, že později se štěstěna obrátí. Jirka se s Magdou nečekaně potká ve škole v jejím kabinetě, kam si ho zavolali kvůli opravě počítače… Co Magdu pobaví? Jak se Magda uvede ve Filipově třídě? Co má proti ní Kalina? Co na ni nechtěně prozradí Ota? A jaké to má následky?

Kolaudace u Luboše

Karla má najednou spoustu volného času, a tak se snaží zabavit, jak to jde. Zároveň i trochu pracuje na Jirkově případu, i když už byla přeřazena na analytické oddělení. Celý víkend čekala, že to s ní Jirka probere, ale ten se jí neozval. Podle Máry to je logické, jenže Karla přizná, že ho stále bere jako svého parťáka. Zatímco Mára celý den jezdí, Karla má odpoledne zase volné. Využije toho Věrka, jež se za ní zastaví před kolaudací nového Lubošova bydlení… Čím je Luboš překvapí? Co Věrka přizná Karle? Čím Věrku potěší Luboš? A jak Dominika snáší těhotenství?

První den v nové škole

Amálie má pro Vlastimila Peška skvělé zprávy. Našla kupce, který by měl zájem o Blančino křeslo. Když se Vlastimil Pešek dozví, kolik je kupec ochoten za křeslo dát, jen vyvalí oči. S takou sumou opravdu nepočítal. Překvapený je i Evžen, s nímž se Vlastimil Pešek vzápětí dohodne, že křeslo prodají. Velký den dnes čeká Adama a Kristýnu, kteří jdou poprvé do nové školy. Kristýna se stane dokonce spolužačkou Filipa Maléře… Jak první den v nové škole zvládnou? Čím je moc nepotěší máma? Jak to spolu nyní mají Blanka a Evžen? A co Blanku docela zasáhne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz