Ulice 5.2.2019 - 3607. díl - Problém mezi Blankou a Evženem

Protiklady se prý přitahují, ale platí to i pro Blanku a Evžena, kteří kolem sebe opatrně krouží už několik měsíců? Jen co se zdá, že je to mezi nimi na dobré cestě, stane se něco, kvůli čemu to mezi nimi hodně zabouří. Obvykle se jedná o nedorozumění, ovšem i to může v první chvíli hodně ranit. Také tentokrát bude všechno jinak, než jak si ti dva naplánují, což přinese spoustu překvapivých emocí… Kdo a jak zhatí jejich plány? A co si o nich myslí jejich blízcí?

Blanka si chce s dětmi domluvit na odpoledne program, ale ty už mají vlastní plány. Kristýna by si ráda dohodla tenisové tréninky, Adam se hodlá pustit do dovybavení svého dětského pokoje. Blanka na ně netlačí, i když jí to je trochu líto. Vzápětí se jí to ale vlastně hodí. S Evženem se dohodne, že se dnes odpoledne konečně sejdou…

Adam a Kristýna samozřejmě zaregistrují, že mámu svým odmítnutím trochu ranili. Zároveň tuší, že jí moc nepřidala ani Adamova včerejší zmínka o tátovi a Anetě, byť se před nimi snažila tvářit, že to už překonala. Aby ji Adam a Kristýna potěšili, domluví se, že jí na dnešní večer připraví velké překvapení… Co mají ti dva za lubem? Čím je překvapí Evžen? Čím oni zaskočí jeho? A co Evžen nevydýchá?

Oběd s Lubošem

Karlu mrzí, že se jí Jirka zatím neozval. Mára nechápe, proč mu sama nezavolá, když pro něj má věci k případu. Karla to nakonec udělá a s Jirkou si dohodne setkání. Ještě před tím, než odejde do práce, ji svou návštěvou překvapí Věrka. Až teď Karle prozradí, že ji Luboš pozval na oběd a že by si ráda koupila něco nového na sebe. K tomu však potřebuje Karlinu pomoc. Karla jí a Lubošovi fandí, takže jí okamžitě vyjde vstříc. Jenže setkání s Lubošem nedopadne podle Věrčiných představ… Co je na Věrku hodně silná káva? Co jí Luboš provede? Jak se s tím vypořádá? A Co Karle prozradí Mára?

Tváří v tvář oběti

Matějovi nezačne den nejlépe. Hned ráno musí na výslech na policii, kde si ho policajti docela podají kvůli jeho bouračce. Zároveň mu prozradí, že oběť nehody je už při vědomí a dokonce již i vypovídala. Přestože má Matěj naplánováno pracovní jednání, nechá to na Mikim a vypraví se do nemocnice, aby zjistil, jak na tom oběť bouračky je, a zároveň se omluvil za to, co způsobil… Jak Matěj setkání s obětí nehody ustojí? Jak na tom je člověk, kterého srazil autem? Co Matějovi doporučí táta? A co dělá oběti nehody velké starosti?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz