Ulice 12.2.2019 - 3612. díl - Další kontrola v pekařství

Jak znepříjemnit život někomu, kdo vám stojí v cestě a hází klacky pod nohy? Radek Mastný a jeho nohsled Ája velmi dobře vědí, za kterou nitku zatahat a na jakou strunu zabrnkat, aby se Lumírovi a jeho rodině postarali o bezesné noci a hodně nemilé chvilky. Jen co se Nyklovi jakžtakž vzpamatují z jedné kontroly, přijde na ně další, která by jim dokonce mohla zavřít pekařství. A aby toho nebylo málo, začnou kolovat takové fámy, že z toho bude Vilma Nyklová zase jednou na mrtvici… Jak dopadne další kontrola v pekařství? Jak chtějí Ája s Mastným zavařit Nyklovým tentokrát?

Pavel připraví Vendule hned na ráno velké překvapení. Oblékne se do gala, požádá ji, aby si i ona oblékla šaty, které si pořídila do tanečních, a pak ji vyzve k tanci. Jejich první tanec však moc dobře nedopadne, takže oba jsou vlastně rádi, když je vyruší Vilma Nyklová. Ta je samozřejmě zvědavá, co to tam vyvádějí…

Dobrá nálada dnes Vilmě Nyklové moc dlouho nevydrží. Později totiž přijde do pekařství kontrola, pro změnu z hygieny. Vilmu Nyklovou i Vendulu to hodně vykolejí, protože něco takového nečekají ani ve snu. A už vůbec ne den poté, co jim přijde oznámení o výši pokuty kvůli maléru s nevydanou účtenkou… Co kontrola objeví tentokrát? Co je divné Lumírovi? Kvůli čemu se rodina rozhádá?

Lekce pro Janu

Tobiáš se ráno zastaví za Janou v kavárně, aby zjistil, jak na tom je a jestli se už náhodou s Rozinou neusmířila. Zároveň tam nechá pozvánku na křest své prvotiny. Jana mu přizná, že přespala v kavárně a že s Rozinou zatím nemluvila. Proto docela pochybuje, že by všichni čtyři vyrazili na koncert, jak si kluci představovali. Později zajde za Janou také Rozina, aby si všechno vyříkaly. Svou roli v tom sehraje právě Tobiáš, jenž se za Janu u Roziny přimluví… Jak se Rozina nakonec pomstí Janě? Co pořádně zamává s Brunem a Tobiášem? A čím holky večer šokují Otu?

Magda boduje

Magda má ke studentům jiný přístup než Ota. Okamžitě je odkáže do náležitých mezí, pokud na ni zkusí podobné fígle jako na Otu. Jakub a Filip u ní proto tvrdě narazí, což se hlavně Filipovi ani trochu nelíbí. Na rozdíl od nich zaboduje přímá Magda u Kaliny, jenž na ni rychle změní názor… Čím si Magda získá Kalinu? Proč před ní prchnou Jirka a Miki? A čím trochu zaskočí Jirku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz