Ulice 25.2.2019 - 3621. díl - Janina vášnivá noc

Která pravidla se smít porušit, a co by mělo být tabu? Ota měl jasné podmínky, za jakých vezme do podnájmu Janu a Rozinu. Právě Jana teď poruší tu hlavní podmínku – žádné neohlášené návštěvy přes noc. Přestože to zpočátku ani neměla v úmyslu, její pánská návštěva přes noc zůstane. Před Otou se to Jana snaží utajit, jenže to stejně praskne. Jaké budou následky? S kým Jana stráví hodně vášnivou noc? A jak to s ní a dotyčným bude dál?

Vendula je těhotná

Vendula sice byla o víkendu na horách, ale v pondělí ráno, když se vrátí domů, moc odpočatě nevypadá. Ihned se zajímá o výsledky kontroly z finančáku, která u nich od pátku projíždí účetnictví. Lumír pro ni však zatím moc dobré zprávy nemá…

Stresy kvůli kontrolám v pekařství se na Vendule podepisují víc než na komkoliv jiném. Krátce poté, co začne pracovat, se jí udělá znovu tak zle, že to s ní málem sekne. Pro Lumíra i Vilmu Nyklovou je to poslední kapka. Lumír všeho hned nechá a Vendulu odveze k lékaři, aby ji pořádně vyšetřil… Co je s Vendulou? Čím všechny šokuje? A jak dopadne kontrola z finančáku?

Jana a Bruno?!

Rozina docela vyděsí mámu, když jí oznámí, že se chystá do Kanady. Veronika se obává, že o dceru zase přijde, ale Rozina ji ujistí, že se nikam nestěhuje. Jen se chce na pár dní vidět s Victorem, po kterém se jí už hodně stýská. Aby sehnala co nejdříve peníze na letenku, dohodne se s mamkou, že jí na čas počkají se splátkami peněz, jež jim ještě dluží. Vzápětí udělá Rozina radost Janě, pro kterou má skvělou zprávu… Co Janu hodně potěší? Proč to vzdá s Janou Tobiáš? Co je rozhodujícím okamžikem mezi Janou a Brunem? K čemu mezi nimi dojde?

Co je s Katarínou?

Vlaďka se dopoledne zastaví v pradlence, aby se ujala účetnictví. Kataríně se viditelně uleví, protože svět čísel jí je naprosto cizí. S Vlaďkou si hned padnou do noty. Během chvilky se baví jako nejlepší kamarádky. Katarína se Vlaďce svěřuje i s věcmi, jež normálně na počkání lidem nevypráví. Příjemná atmosféra v pradlence se však změní ve chvíli, kdy se Kataríně udělá zle… Co je s Katarínou? Proč o ni začne mít Vlaďka starost? Jak Matěj zareaguje na obvinění, jež mu je doručeno? Proč si Vlaďka podá Tomáše? A co Matějovi doporučí Ája?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz