Ulice 28.2.2019 - 3624. díl - Záchranka u Anči

Kam až mů že člověk zajít ve snaze manipulovat partnery a dosáhnout svého? Vztah Petra a Anči se na začátku roku otřásl v základech. Vypadalo to na rozchod, ale Petr o Anču zabojoval a opět se k sobě vrátili. Anča věřila, že se Petr změnil, teď však zjistí smutnou pravdu. Ti dva neudrží nervy na uzdě, jejich velký konflikt se navíc neobejde bez následků. K Anče bude muset narychlo přijet záchranka… Co se stane? Jak vážné to je? A co všechno právě tahle příhoda rozpoutá?

Anča se nyní snaží být Frantovi oporou, jak jen to jde. Franta je u ní pořád na prvním místě, což se moc nelíbí Petrovi, který by si ji rád opět nárokoval jen pro sebe. Ovšem Anča k němu už přistupuje jinak. Petr není středobodem jejího vesmíru, naopak si dovede život zařídit po svém bez ohledu na něj…

Petra se hodně nemile dotkne, když mu Anča oznámí, že na víkend jede s Evou a Emou na hory. Petr automaticky předpokládal, že víkend stráví spolu. Navíc má obrovské výhrady vůči Evě, jež se s ním opravdu nepáře a na rovinu mu řekla, co si o něm myslí. Jakmile Petr začne Anče vyčítat, že na něj nebere ohledy, rozpoutá se mezi nimi další ostrá hádka, během níž Petr zkolabuje… Co je s Petrem? Jak vážné to s ním je? Čím šokuje Anču? A co je velkou podpásovkou pro Frantu?

Mikiho konkurence

Nadšený Ota se zastaví hned ráno za Magdou, aby se s ní podělil o moudra nabytá z knihy, kterou mu včera půjčila. Magda ho už bere docela s rezervou, i když ji neohlášená návštěva přeci jen docela zaskočí. A není sama. Cestou do školy ti dva potkají Mikiho, jenž jen těžko skousává fakt, že Ota byl tak brzy ráno u Magdy. Moc by ho zajímalo, jak to spolu ti dva mají, aby věděl, na čem je… Jak Ota pochodí s omluvou Filipovi? Co prozradí Magdě Tereza? A k čemu překvapivě dospěje Jirka?

Mastného intriky

Vilma Nyklová se tak nenápadně vyptává Venduly, jak se cítí, až je to nápadné Zuzaně i Anče. Obě si dělají o Vendulu starost, protože jim dojde, že to zřejmě souvisí s tím, jak ji Lumír odvezl v pondělí k lékaři. Vendula jim nakonec prozradí, co s ní je, byť se s Pavlem domluvili, že to zatím nikde šířit nebudou. Anča a Zuzana ale nejsou jediné, kdo se dnes jejich šťastnou novinku dozví… Komu se ještě pochlubí? Jak se Vendula cítí? Jaký podraz na Lumíra chystá Mastný? A co je všem v pekařství divné?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz