Ulice 5.3.2019 - 3627. díl - Ája a Matěj

Může člověka změnit láska, nebo ve své podstatě zůstane stále stejný? Ája už několikrát předvedla, že umí jít přes mrtvoly. Zároveň je to ale právě ona, kdo Matěje držel a stále drží nad vodou ve chvílích, kdy mu je opravdu mizerně. Matěj vztah s ní momentálně příliš neřeší. Je mu s ní dobře, tím to pro něj končí. U Áji je to ale jiné… Čím se prozradí? Jak to vlastně s Matějem má? A jak se jí podaří nečekaně zabodovat?

Jak se zbavit Petra?

Anča je ráda za azyl a postel, který jí Magda na noc poskytla. Do svého bytu si ráno nezajde dokonce ani pro čisté oblečení, neboť se nechce s Petrem už nikdy vidět. Doufá, že se nezvaný spolubydlící od ní během dne odstěhuje, ale Petr se k tomu stále nemá…

Anča si začíná pomalu zoufat. Neví, jak se Petra zbavit, neboť ten se tváří, jako by mezi nimi bylo vše v nejlepším pořádku. Magdu napadne, že by ho mohly z bytu vylákat menší lstí. Okamžitě to i uskuteční, ale s jedním bohužel nepočítaly – že Petr zná tak dokonale Ančiny zvyky, že je nechtěně a neplánovaně převeze… Co Petr udělá? Čím Anču šokuje? A jak se s ním vypořádají Bedřich s Milošem?

Zhrzený Evžen

Vlastimil Pešek má ráno příšernou kocovinu. Amálie si ho v dobrém trochu dobírá, zároveň si s ním však vyjasní vše, co se týká jeho nové záliby, nakupování starých věcí v bazarech. Vlastimila ujistí, že proti tomu nic nemá, jen nechce mít z bytu skladiště. Mariina nakupovací mánie se docela hodí Evženovi, jenž díky ní získá záminku zajít hned ráno za Blankou. Ta ho ráda vidí, jenže zhrzený Evžen si na ní okamžitě zchladí žáhu kvůli včerejšku… Čím Evžen hodně raní Blanku? Co si o Evženovi a Blance myslí Marie? Jak začíná Marie intrikovat proti Amálii? A s čím se Blanka svěří Veronice? Co na sebe přizná?

Ájina pravá tvář

Matěj se i dnes zastaví v nemocnici za panem Benešem. Díky tomu se dozví novinku, která ho hodně potěší. Pana Beneše už zítra pustí do domácího ošetřování. Matěj se okamžitě nabídne, že ho z nemocnice domů odveze, ale pan Beneš si není jistý, že na to Katarína přistoupí. Matěj ho ujistí, že to s ní vyřídí, protože to vypadá, že konečně začíná jeho pomoc přijímat… Jak Katarína zareaguje na Matějův návrh? Jak to má s Matějem doopravdy Ája? Proč by se měl mít Matěj na pozoru?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz