Ulice 8.3.2019 - 3630. díl - Sázka o Magdu graduje

Není schůzka jako schůzka, zvláště pokud se jedná o sázku okořeněnou úkolem od protivníka, jenž se hodlá pobavit na váš účet. Jirka a Miki se navzájem hecují kvůli Magdě už pár týdnů. Teprve teď však nabere jejich sázka pořádné grády. Jirka si vymyslí pro Mikiho úkol, který zavání slušným trapasem a jehož splnění si vyžaduje hodně odvahy i velký nadhled… Jak to Miki zvládne? A co na to Magda?

Sex Martina a Šárky

Martin stráví bezesnou noc. Marcela ho nad ránem přistihne v kuchyni u počítače, což si okamžitě spojí se včerejším dusnem doma kvůli nepověšenému prádlu. Martin se tomuto tématu snaží vyhnout, protože se tím ocitá na docela tenkém ledě. Pro Marcelu je to však jen potvrzením toho, že má pravdu. Pravý důvod, proč Martin v noci nezamhouřil oka, netuší…

Marcela se zastaví později za Šárkou, aby ji alespoň trochu podpořila a nabídla jí pomoc. Zároveň jí prozradí, že doma je už delší dobu dusno a že si Veronika s Martinem už nerozumí jako dřív. Dokonce se Šárce svěří se svým podezřením, že Veronika má něco s Lukášem Binarem. Šárce se to moc nezdá, Marcele se to snaží rozmluvit. Sama má přitom co tajit… K jakému velkému zvratu dojde mezi Martinem a Šárkou? Co vyvede Filip? Jak na to zareagují Martin a Veronika? A co je pro Martina hodně náročné?

Seznamka v Coolně

Mára navrhne Karle, aby se večer zastavila v Coolně, kde spolu s Tonym pořádají další seznamku. Pokusí se ji nalákat na setkání s Jirkou Hermanem, ale Karla pochybuje, že ten na seznamku znovu dorazí. Vzápětí Márovi zavolá SOS máma, která řeší havárii v kosteleckém bytě. Márovi tak musí chtě nechtě přiznat, že včera lhala, když tvrdila, že na noc jede do Kostelce. Mára si mámu samozřejmě náležitě vychutná. Zároveň se pokusí odhalit její tajemství… Co mu Věrka nakonec prozradí? Jak dopadne další seznamka? A o jakou studenou sprchu se postará Mára Natálii?

Úkol pro Mikiho

Ota navrhne Magdě, že si spolu po škole vyrazí na skleničku, ale Magda mu dá košem. Už má program na odpoledne i celý víkend. Překvapenému Otovi objasní, že odpoledne jde s jedním klukem lézt na stěnu. Do podrobností se nepouští, takže Ota nemá nejmenší tušení, s kým Magda stráví odpoledne. Miki se před schůzkou s Magdou setká ještě s Jirkou, který po něj má speciální úkol. Jen co si ho Miki přečte, zmrzne mu úsměv na rtu… Co si Jirka vymyslí na Mikiho? Jak se Jirkova úkolu Miki zhostí? A jak si Mikiho otestuje Magda?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz