Ulice 12.3.2019 - 3632. díl - Ája vystrkuje růžky

Může se člověk změnit, když potká toho pravého, nebo zůstane stále stejný? Ája byla Matějovi dlouho oporou, aniž by se o to nějak moc snažila. Když byl s ní, nemusel myslet na bouračku a její následky. Teď ale Ája začíná vystrkovat drápky, protože se jí ani trochu nelíbí, kolik energie Matěj investuje do pomoci pradlence, jež se kvůli bouračce dostala do velkých potíží. Ája se rozhodne, že Matěje trochu otestuje, ale docela přežene… Co Ája provede? A jaké to bude mít následky?

Magda přistupuje na hru kluků

Magda potěší hned ráno Otu návrhem, že by spolu mohli jít do školy. Ota ji vyzvedne u ní doma, což není náhoda. Magda se s ním takhle domluví schválně kvůli Mikimu. Dokonce na něj i zazvoní pod záminkou koupě bot na lezení na e-shopu. Miki se snaží nečekanou situaci ustát, ale je na něm vidět, jak ho Magda svým jednáním zaskočila…

Spolu s Mikim je vykolejený také Ota, který netuší, co si o tom všem myslet. Dojde mu, že ten Magdin tajemný horolezec je Miki, ale pořád netuší, jakou roli hraje v Magdiných plánech on sám. Když ho Magda zasvětí, Otovi okamžitě blýskne v očích, protože je pro každou špatnost… Co si Magda vymyslí na kluky? Jakého brouka do hlavy jim nasadí? A čím překvapí Mikiho?

Ájina pravá tvář

Ája ráno zanese Matějovi snídani, aby nenápadně vyzvěděla, proč zrušil včerejší večer. To, co se dozví, ji moc nepotěší. V Kataríně cítí čím dál větší hrozbu, navíc by ráda věděla, na čem s Matějem je. Při nejbližší příležitosti ho otestuje, čímž mu však docela zkomplikuje život… Co Ája udělá? Jak na to zareaguje Matěj? Jak Mastný, kterého se to také týká? A k jakému posunu dojde mezi Matějem a Katarínou?

Janino malé vítězství

Bruno se zastaví za Janou v kavárně hned z několika důvodů. Chce ji vidět a chvíli s ní být, i když Jana je právě v práci. Zároveň pro ni má nabídku další spolupráce na novém charitativním projektu. Janu to zaujme a okamžitě začne řešit, jak úkol splnit. Využije k tomu sociální sítě, neboť potřebuje co nejrychleji zjistit, kde by mohla nafotit toulavé kočky… Na jakou překážku denně narážejí Jana a Bruno? Jak se to Jana rozhodne vyřešit? A jakou novinkou se pochlubí Rozina?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz