Ulice 13.3.2019 - 3633. díl - Zklamání pro Rozinu

Jak se vyrovnat s obrovským zklamáním? Rozina se hodně těší na setkání s Victorem, po kterém se jí už moc stýská. Je ochotná kvůli tomu letět až do Kanady, aby to měl Victor blízko, ale ten setkání zničehonic zruší. Navíc to udělá v předvečer VIP akce, na které dělají Jana a Rozina hostesky a na které oběma hodně záleží … Jak to Rozina ustojí? A komu padne do oka?

Naštvaná Katarína

Vlaďka zajde hned ráno za Katarínou, aby jí sama řekla celou pravdu o sobě a Matějovi. Pro Katarínu je to obrovská podpásovka, protože si Vlaďku oblíbila, svěřovala se jí, probírala s ní i Matěje. Její přiznání nese dost těžce a podle toho vypadá i její následná reakce…

Zklamaná Katarína požádá Vlaďku, aby ihned odešla. Pak má co dělat, aby to, co se dozvěděla, aspoň trochu rozdýchala. Jen co za ní přijde táta, okamžitě mu vyčte, jak ji všichni obelhali. Ten se brání, že za to může její zatvrzelost, ovšem pro Katarínu to je jen výmluva. Příčinu všeho zla opět vidí v Matějovi, s nímž už nechce mít nic společného… Jak si to Katarína představuje dál? Co je pro Matěje nejhorší zpráva? A jak se Vlaďka pokusí napravit napáchané škody?

Špatná zpráva pro Rozinu

Rozina ráno zjistí, že díky sociálním sítím je Jana víc v obraze než ona i co se dění v rodině týče. Právě od Jany se totiž dozví, že děda s Radkou se již vrátili z lázní a že se u nich dnes odpoledne Radka zastaví na kolaudaci jejich nového bydlení. Radka přiveze nejen dárky z Maďarska, ale pro Rozinu má i jeden speciální dar, kterým jí udělá ohromnou radost, neboť to pro ni znamená opět krůček blíž ke shledání s Victorem… Co Rozina dostane? Jakou velkou novinku má pro Rozinu Jana? Čím Jana nadchne Bruna i Tobiáše? A proč se Rozina večer sesype?

Boj o pekařství

umír, Vendula a Vilma Nyklová mají plné hlavy starostí kvůli pekařství. Od chvíle, kdy mají před podnikem výkop, k nim chodí jen zlomek zákazníků, takže tržby klesají prudce dolů. Navíc se zdá, že si někdo dává s prací na renovaci plynových přípojek opravdu na čas. Lumír se rozhodne celou záležitost probrat na radnici s Mastným, ale ten si ho jen vychutná. A bohužel nezůstane pouze u toho… Jaké špatné zprávy se Lumír a Vendula ještě dozví? A co to pro jejich podnik znamená?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz