Ulice 18.3.2019 - 3636. díl - Úraz Lady při hlídání Frantou

Co všechno udělá s člověkem strach o dítě, jež se ocitne v nebezpečí života kvůli nezodpovědnosti vašich blízkých? Bedřich stráží dceru Ladu jako oko v hlavně, jenže se již brzy dostane do situace, kdy docela rád přijme Frantovu nabídku, že mu Ladu na chvíli pohlídá. Bohužel je z toho pořádný malér. Bedřich nakonec skončí s Ladou kvůli Frantovi na pohotovosti, vynervovaný na nejvyšší míru a odhodláním nenechat to tentokrát jen tak… Co je s Ladou? Jak se právě tohle podepíše na vzájemných vztazích?

Bedřich má dopoledne docela honičku. Přestože hlídá Ladu, jak se před víkendem domluvil s Jindrou, musí narychlo zařídit něco do práce. Franta, jenž se akorát vrátí domů, mu nabídne svou pomoc s ujištěním, že se na něj může spolehnout. Bedřich však za čas zalituje, že mu Ladu svěřil…

Franta sice Bedřicha ubezpečí, že mu Ladu pohlídá, jenže ho záhy přemůže únava, a tak Ladu ztratí z očí. Ta se zabaví po svém – začne zkoumat Bedřichovo nářadí. A nejen to. Bedřicha později polije studený pot, když zjistí, že jeho dcera, jež právě objevuje svět, byla bez dozoru a nikdo neví, co po celou dobu dělala… Co Bedřicha hodně vyděsí? Proč skončí s Ladou na pohotovosti? Jak vážné to s Ladou je? A co všechno se pak rozpoutá?

Mariina konspirace

Marie hned ráno vyzvídá na Blance, jaký byl víkendový kongres. Mnohem víc než program kongresu ji ale zajímá Patrik. Blanka ji v tom trochu podusí, pak ji důrazně požádá, aby toho už nechala. Vzápětí ji hodně překvapí zpráva, že se Adam a Kristýna i nadále normálně baví s Evženem. Adam navíc ocení, jaký Evžen je, což je pro Blanku jen přisypání soli do jejích ran… Před čím Evžen varuje pana Peška a Amálii? Co se mu moc nezdá? Kdo a proč dá Marii jasnou stopku? A jak to má Blanka doopravdy s Evženem?

Martinův dvojí život

Martin skončí v práci dříve než obvykle. Zatímco Jarda předpokládá, že spolu půjdou ještě chvíli posedět, Martin má jiné plány. Spěchá za Šárkou, aby si ji po víkendu trochu užil v soukromí. Přestože je zamilovaný až po uši, zarazí ho různá úskalí nevěry… Čím je Martin podezřelý? Kdo si všimne, že se s ním něco děje? Proč si bude doma připadat jako na grilu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz