Ulice 19.3.2019 - 3637. díl - Další Filipovy průšvihy

Kdy mít pochopení pro potomka či studenta ve škole, a kdy naopak nastavit pevné mantinely, přes které nejede vlak? Sedmnáctiletý Filip si dovoluje doma i ve škole čím dál víc. Začíná si dělat, co chce, lže do očí, hádá se s pedagogy i rodiči, jen aby docílil svého a životem proplouval, jak se mu to zrovna hodí. Tátovi i učitelům ve škole s ním už ale dochází trpělivost. Filip tentokrát překročí všechny meze doma i ve škole, kde s ním udělá krátký proces přísná a spravedlivá Magda. Vzápětí to Filip pořádně schytá také doma, kde se do něj pustí táta… Proč rupnou Martinovi nervy kvůli Filipovi? A jak si Filip zavaří ve škole?

S Flipem to začíná být k nevydržení. Hned ráno se opět chytne s tátou, který potřebuje zítra jeho pomoc s opravou skříně. Filip mu jednoduše oznámí, že zítra nemůže, protože je už domluvený s kámoši. Martin na to zareaguje jako býk na červenou, takže atmosféra u nich doma zase pořádně zhoustne. A to je jen začátek…

Rozina, jež je náhodným svědkem střetu Filipa a táty, se snaží bráchy zastat, ale sama vidí, jak těžké to s ním nyní je. Odpoledne za ním proto zajde, aby mu trochu promluvila do duše. Podle ní tátu jen zbytečně provokuje. Filip ji však hodně rychle odpálkuje, protože právě hraje onlinovku na počítači… Jak Filip později překazí tátovi jeho plány se Šárkou? Proč se ti dva do sebe zase pustí? A proč Martinovi pořádně zatrne kvůli Veronice a Šárce? Co mu hrozí?

Ota vs. Magda: Střet kvůli Filipovi

Otovi je už divné, že si Magda stále nosí do školy hodně laciné obědy z domova. Otevřeně se jí zeptá, jestli nemá nějaké finanční trable, ale Magda toto téma rychle uzavře s tím, že je u ní vše v naprostém pořádku. Ota jí to moc nevěří, ale už do toho nešťourá. Později to ale mezi nimi nečekaně zabouří kvůli Filipovi… Proč si Ota podá Magdu? Jak si Filip zavaří ve škole a jaké to může mít důsledky? Čím Otu namíchne matka? A co Magda navrhne Anče?

Co je s Frantou?

Bedřich se dopoledne zastaví za Ančou a Zuzanou, aby na nich vyzvěděl, jestli náhodou nemají nějaké zprávy o Frantovi. Dělá si o něj starost, lituje, že mu včera povolily nervy a vyrazil ho z domu. Zuzana si neodpustí poznámku, že začíná docházet na její slova, ale víc to nehrotí. Sama se o Frantu bojí, spolu s Ančou se snaží vypátrat, kde by mohl být… Co je s Frantou? Proč se s Bedřichem znovu pohádají? Jak na to zareaguje Zuzana? A čím překvapí Honza Jindru?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz