Ulice 20.3.2019 - 3638. díl - Magdino tajemství

Co všechno a proč nám tají naši přátelé? Nová Otova kolegyně ve škole Magda není typ, který by se příliš svěřoval. Špatné zkušenosti ji naučily, aby se spoléhala hlavně sama na sebe a své soukromí s nikým příliš neřešila. Tím začíná dráždit své přátele Otu a Mikiho Seidla, kterým vrtá hlavou pár věcí, jež se jí bezprostředně týkají… Kam Magda tak narychlo a tajně jezdí? Proč se pak vrací domů se slzami v očích, jež se před Mikim snaží maskovat? A s kým se to schází v luxusní restauraci, na kterou ona sama evidentně nemá a do níž ji tajně sleduje právě Miki?

Martinovi a Šárce hrozí prozrazení

Psychicky vyřízený Martin přijede v noci za Šárkou, aby jí vysvětlil, proč za ní včera nedorazil. Přizná, že to nezvládá, má strach, že se jejich poměr provalí. Proto se ani nezdrží a raději jede nazpět domů. Tam ho čekají docela náročné chvilky s Veronikou…

V práci je Martin natolik duchem mimo, až Jardovi dojde trpělivost. Trochu ho skřípne, aby zjistil, co se děje. Martin se mu přizná k nevěře a zároveň se svěří, jaká muka i štěstí kvůli poměru se Šárkou prožívá. Úplně v pohodně není ani Šárka, kterou nečekaně navštíví Marcela ve chvíli, kdy doma čeká právě na Martina… Co je podezřelé Veronice? Čeho si všimne Marcela? A co Martina docela rozhodí?

Mikiho pomoc

Magda a Ota hned ráno otevřou ožehavé téma, kvůli kterému se včera pohádali. Otu štve, jak se Magda plete do jeho kompetencí třídního, protože by si tyhle záležitosti rád řešil sám a po svém. Zároveň však nechce, aby mezi nimi bylo dusno. O to nestojí ani Magda, jež má před Otou svá tajemství. A nejen před Otou. Miki jí později sice nezištně pomůže, ovšem ani on se nedozví, co Magda právě teď řeší… Co Miki udělá pro Magdu? Co večer dožene Magdu k slzám? Proč si o ni právě Miki bude dělat starost?

Věrčiny tajnosti

Karla a Mára se vypraví do dětského domova, kde má Karla schůzku se sociální pracovnicí kvůli Vojtovi. Mára se zatím věnuje Vojtovi, jenž si ho okamžitě oblíbil. To potěší nejen Karlu, ale také ředitelku dětského domova. Odpoledne se za Karlou a Márou zastaví Věrka, aby se domluvili na zítřek. Chová se opět tak nenápadně, až to už Mára nevydrží a udeří na ni, aby konečně přiznala, co se děje… Co se dozví? Čeho se obává? A čím zaboduje u Vojty?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz