Ulice 28.3.2019 - 3644. díl - Konflikt Venduly a Mastného

Jak zachránit firmu, která se ocitla nad propastí a jíž hrozí bankrot? Pekařství Nyklových se nyní horko těžko drží nad vodou, přestože bylo dlouhou dobu mezi zákazníky hodně oblíbené. Kvůli pomluvám ale ztratilo svou pověst, starosta Mastný se navíc postaral o to, aby se pekařství začali zákazníci vyhýbat obloukem. Vendula se s tím ale nehodlá smířit a o rodinný podnik začne bojovat. Bohužel se s žádostí o pomoc obrátí právě na Mastného, jenž jí dá pořádnou lekci… Jak si Mastný vychutná dceru svého úhlavního nepřítele? A jaké to bude mít následky?

Martinovi dochází trpělivost s Filipem

Martina hned ráno rozčílí Filipův prospěch, jenž se i nadále zhoršuje, přestože Filip slíbil, že si známky z pololetí opraví. Když navíc Veronika zjistí, že Filip má i třídní důtku, Martinovi dojde nadobro trpělivost…

Martin a Filip se pohádají kvůli škole hned ráno. Tím to však nekončí, neboť oba musí za svými povinnostmi. Jejich hádka má dohru ještě odpoledne. Martin se s Filipem už nepáře a nastolí mu takové tresty, že ten se v první chvíli nezmůže na slovo. Zatímco Martin řeší Filipa, Marcela má plnou hlavu Veroniky a Lukáše Binara. Opět je spolu přistihne, což jen posílí její podezření… Jak Martin potrestá Filipa? Jaké to má důsledky? A při čem Marcela přistihne Veroniku a Lukáše?

Vášnivé rande Blanky a Evžena

Evžen se ráno náhodou potká s Blankou a jejími dětmi. Okamžitě toho využije a nenápadně si s Blankou domluví na odpoledne rande pod záminkou, že k ní přijde konečně opravit elektriku. Pak zanese panu Peškovi opravený obraz. Při té příležitosti však zjistí, že Pešek a Marie lžou nejen Amálii, ale vlastně i jemu… Jak si Evžen podá provinilce? Jak Blance nabourá její plány Patrik? A kdo ji nachytá s Evženem tentokrát?

Vendulin boj o pekařství

Provoz pekařství je ještě více v ohrožení kvůli ohradě, přes niž už není vůbec vidět, zda je otevřeno. Vilma Nyklová navíc ztrácí přehled, co se děje venku, což jí na náladě moc nepřidá. Lumír s Vendulou musí kvůli nízkým tržbám propustit důchodce, kteří chodili péct na noční směnu. To samozřejmě neunikne Zuzaně a Anče. Začnou se obávat o své místo, což je pro Vendulu impulsem, aby za pekařství začala bojovat na radnici… Jak si Vendulu vychutná Mastný? A jaké to má následky?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz