Ulice 2.4.2019 - 3647. díl - Jana a její fanoušci

Kde je hranice mezi obdivem a obtěžováním ze strany fanoušků či přátel na sociálních sítích? Každý to vnímá trochu jinak. Jiný názor na to mají také Jana, Rozina, Tobiáš a Bruno. Jana se snaží být milá na své fanoušky, kteří ji oslovují na ulici nebo v jejích oblíbených podnicích čím dál častěji, protože si jejich zájmu váží. Ostatním se však někteří z nich zdají až příliš dotěrní. Janu dokonce i varují, jenže ta to vezme na lehkou váhu. A právě to se jí už záhy docela vymstí… Na co Jana není připravená? A kdo ji zachrání?

Ája más můlu

Áji se ráno trochu dotkne, že se jí Matěj nevěnuje podle jejích představ. Ten už ale pilně pracuje a nehodlá na tom nic měnit. Ája si s ním tedy alespoň domluví program na večer, byť i to je pro ni menší hořká pilulka…

Matěj toho má pracovně až nad hlavu, ale doma toho moc neudělá. Krátce po Ájině odchodu na radnici ho vyruší Vlaďka, jež za ním přijde pod záminkou domluvy ohledně návštěvy Terezy a Davida v Linci. Ve skutečnosti s ním přišla probrat jeho usmíření s Katarínou, přesně jak se včera dohodli s Tomášem. Nezahálí ani Tomáš, který se vypraví za Katarínou, aby ji trochu zpracoval… Čím Matěje šokuje Eddie? S čím se mu Matěj nakonec svěří? Co je Matějovi a Kataríně podezřelé? Jak to spolu ti dva mají? A čím Matěj naštve Áju?

Jana a Bruno: Usmíření?

Jana neví, na čem je s Brunem. Neozývá se jí, přitom se s ní ale nerozešel. Rozina jí doporučí, aby mu zavolala a přestala se konečně trápit a užírat nejistotou. To však hrdá Jana odmítne. Bruno za ní později zajde do kavárny a nabídne jí, aby s ním zašla do charity předat peníze, jež v Coolně vybrali díky jejímu nápadu. Zároveň jí dá najevo, že mu chyběla. Ani jeden však netuší, jak na tom spolu jsou, jak jejich vztah bere ten druhý… Jak Rozinu a Janu zachrání Tobiáš a Bruno? S čím se Jana svěří Brunovi? Co pro sebe ti dva znamenají?

Lumír a Nyklová přitvrzují

Starostlivá Vilma Nyklová zajde rádo do provozu a požádá Anču se Zuzanou, aby daly pozor na Vendulu, jež za chvíli přijde do práce. Vendula je vzápětí ujistí, že se cítí dobře, ale je na ní vidět, že se kvůli tomu, co se stalo, stále trápí. V práci chce přijít na jiné myšlenky, čemuž Anča i Zuzana rozumí. Zatímco Vendula se snaží zase normálně fungovat, Nyklová i Lumír přemýšlí, jak se pomstít Mastnému. Nyklová povolá do zbraně Mária, Lumír má neocenitelného spojence v Tondovi Hložánkovi… Jak Mastný zareaguje na zprávu o Vendulině potratu? Čím namíchne Lumíra? Co Lumírovi poradí Tonda Hložánek? A co Lumír díky němu zjistí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz