Ulice 5.4.2019 - 3650. díl - Rozepře Blanky a Evžena

Protiklady se přitahují, jen nesmí mít jiný pohled na věc a stát si za svým. Ve chvíli, kdy k tomu dojde, začnou lítat hromy blesky a je z toho pořádný výbuch emocí. Blanka a Evžen to mezi sebou mají jako na houpačce. Střeží si sladká tajemství, před blízkými se tváří jako ta největší neviňátka, ale jakmile Marie vyrukuje se svými riskantními plány, které se týkají tak trochu celé rodiny, znovu se do sebe pustí takovým způsobem, že ostatní budou jen koukat… Jak se tahle ostrá výměna názorů podepíše na vzájemných vztazích? Co Evžena pořádně namíchne? A co nerozdýchá Blanka?

Magdin těžký den

Magdu ráno hodně překvapí Miki, který před ní rychle prchne do svého bytu, aby se s ní nemusel potkat. Magda na něj chce v první chvíli zazvonit, ale pak si to rozmyslí. Pohoda nepanuje ani v kabinetu, kde se do Magdy pustí hodně ostře Kalina. Obviní ji, že mu vzala další třídu, ovšem něco takového si Magda nehodlá nechat líbit…

Magda se vůči Kalinovu obvinění okamžitě rázně vymezí, takže atmosféra v kabinetu ještě více zhoustne. Do sporu nakonec zasáhne ředitelka Puklická, která zaslechne jejich hádku. Přímá Magda si to chce okamžitě vyřešit nejen ve škole, ale také s Jirkou a Mikim. Hned po škole se proto za Mikim zastaví, aby mezi sebou měli jasno… Jak kluci její legrácku berou? Co všechno jí Miki nakonec prozradí? Co ona jemu? A na čem se Jirka a Miki dohodnou?

Dusno kvůli Marii

Marie ráno přemlouvá Vlastimila Peška, aby s ní šel do dalšího byznysu, na kterém můžou hodně vydělat. Tomu se to ale moc nezdá, protože by nejprve museli investovat padesát tisíc, což je pro něj hodně peněz. Chce to probrat s Amálií, čímž si vyslouží od Marie pár jedovatých poznámek. Amálie však Vlastimilovi nic nezakáže, jak si Marie myslí. O to těžší rozhodování to pro něj je. Mariiny plány se moc nezdají ani Evženovi, jehož argumenty namíchnou Blanku… Proč to mezi Blankou a Evženem zase zaskřípe? Co si o tom myslí Marie? A jak se na to dívají ostatní?

Plány s Vojtou

Karla a Mára se zastaví v dětském domově za Vojtou, s nímž plánují další kino. Zároveň s ředitelkou domova proberou všechny formality ohledně hostitelské péče. Jsou odhodlaní do toho jít, i když splnění některých podmínek nebude úplně jednoduché. Vojta jim však za tu námahu stojí. Když se později pochlubí Márově mámě, ta zareaguje docela překvapivě… Co se Márovi moc nezdá? Na co se netváří Věrka? A jak to spolu nyní mají Márovi rodiče?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz