Ulice 8.4.2019 - 3651. díl - Petr nepřestává otravovat Anču

Jak se zbavit expartnera? Anča se rozešla se sebestředným Petrem už před pár týdny, ten však z jejího života zmizet zřejmě nehodlá. Přestože mu Anča dala jasně najevo, že s ním jednou pro vždy skončila, Petr ji nyní zaskočí kyticí a pozváním na večeři. To ale nejsou jediná překvapení, jež má v zásobě… S jakým trumfem se Petr vytasí? A kdo Anču zachrání?

Amálie odhalí Blanku a Evžena

Blanka a Evžen navážou hned ráno na páteční hádku. Tentokrát se však spíš špičkují, než hádají. Přestože má Blanka namířeno do práce a Evžen musí dodělat úklid v domě, opět spolu skončí v posteli…

Blanka a Evžen si hned ráno neplánovaně užijí vášnivé chvilky, ovšem tentokrát si tím docela zkomplikují život. Blanka má najednou dost velké zpoždění do práce, Evžena zase zahlídne vycházet z jejího bytu Amálie. A nemusí být žádný Sherlock Holmes, aby jí bylo hned všechno jasné… Jak Amálie zareaguje? Čím Marie překvapí Vlastimila Peška? Jak se nakonec rozhodne ohledně společné investice? A jak na Blančinu novinku zareagují děti?

Petr znovu na scéně

Petr evidentně nehodlá z Ančina života zmizet. Dnes si na ni počká s velkou kyticí před pekařstvím, aby jí popřál k narozeninám a pozval na večeři. Anču tím natolik šokuje, že se v první chvíli nezmůže na slovo. Velké překvapení čeká také Bedřicha, kterému se o ně postará Jindra. Oznámí mu totiž, že se Honza rozhodl přijmout její příjmení, aby se po svatbě jmenovali všichni stejně… Jak na to Bedřich zareaguje? Co si o tom myslí Miloš? Co je nového u Franty? A jak to má Bedřich nyní s Ančou?

Těžké zkoušky

Věrka si postěžuje Karle, jaké peklo ze života jí dělá její spolubydlící v Kostelci. Už to pro ni překračuje všechny meze, takže se chce co nejdříve přestěhovat do Prahy. V souvislosti s tím se okamžitě nabídne otázka, zda bude opět bydlet s Lubošem. Jenže to je pro Věrku stále citlivé téma. Aby přišla na jiné myšlenky, Karla jí navrhne, aby s ní a Kryštofem jela do dětského domova a seznámila se s Vojtou. To Věrku docela zaskočí… Co by do Věrky nikdo neřekl? Jaký šok čeká v dětském domově Karlu a Máru? Co je pro ně obrovská podpásovka?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz