Ulice 9.4.2019 - 3652. díl - Vojta chce být pořád s Márou a Karlou

Co je nejlepší pro malého kluka, který osiřel a skončil v dětském domově? Karla s Márou usilují o hostitelskou péči, aby se s malým Vojtou mohli vídat co nejčastěji i mimo dětský domov. Ten si je už hodně oblíbil, ale někdy ani to nestačí… Jaké nečekané překážce musí Karla a Mára čelit? Co jim najednou hrozí?

Martin na hraně

Martin se hned ráno zastaví za Šárkou, aby si ji užil aspoň chvíli v soukromí. Skončí spolu opět v posteli, ale idylku jim překazí Veroničin telefonát. Martina to okamžitě vrátí do reality nevěrného muže, jenž pendluje mezi milenkou a manželkou…

Zatímco si Martin užívá se Šárkou, Veronika se marně snaží najít doklady od auta. Martin se jí později přizná, že je má u sebe. Zároveň jí opět zalže pravý důvod, z čehož moc velkou radost nemá. Aby ho pak nehryzalo tolik svědomí, nabídne se Veronice, že jí odpoledne sjede pro látky, čímž ona ušetří spoustu času… Čím Martina namíchne Filip? Jak to vnímá Veronika? Proč se bude Martin grilovat ve vlastní šťávě? A jaký nečekaný spád nabere jeho a Veroničin večer?

Další rána pro Karlu a Máru

Karla a Mára jsou ráno hodně skleslí kvůli Vojtovi. Chystají se do dětského domova za ředitelkou, aby se s ní domluvili, jak to bude s Vojtou dál. Karla Márovi přizná, že si včera opsala SPZ auta lidí, kteří si chtějí vzít Vojtu do péče. Hodlá si je v práci proklepnout, čímž hodně překvapí Máru, protože to znamená, že kvůli Vojtovi poruší dokonce i předpisy v práci. I samotného Máru však zajímá, co jsou zájemci o Vojtu zač… Jaké špatné zprávy se Karla a Mára dozví v dětském domově? Co Karla zjistí o lidech, ke kterým má jít Vojta? Proč se večer sesype?

Dohazovač Miloš v akci

Miloš se postará Anče o obrovské překvapení, když k ní nakráčí s velkou kyticí, aby jí popřál k narozeninám. Anča si totiž v první chvíli myslí, že ji opět uhání Petr. Miloš se okamžitě promění v jejího rytíře, který jí nabídne ochranu, kdykoliv to bude zapotřebí. Ve skutečnosti se však za ní zastaví, aby se u ní přimluvil za Bedřicha. Podle něj by se k sobě měli vrátit. On sám je proto odhodlaný udělat vše pro to, aby to tak i dopadlo… Jak to má Anča s Bedřichem? Co Milošovi přizná? A co všechno Miloš udělá, aby už Bedřich nebyl sám? Jak se pro něj obětuje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz