Ulice 11.4.2019 - 3654. díl - Nyklovi se mstí Mastnému

K čemu všemu se dokážou vyhecovat dvě odbojné seniorky? Vilma Nyklová a Jarmila Pelcová už mají pár průšvihů na triku, říct si však nedají. Jen co přijde řeč na starostu Mastného, hned začnou kout další pikle, aby každý věděl, co je Mastný zač. Navíc nejsou samy, kdo na něj má spadeno. Pomstít se mu chce i Lumír, jenž přijde na jeho slabinu… Co vyvedou Nyklová s Pelcovou tentokrát? A jak chce Mastného zničit Lumír?

Marcela se stěhuje

U Maléřových je od včerejška pořádné dusno. Veronika by ráda vyvrátila Marcele její podezření, ale ta je přesvědčená o své pravdě a podle toho i jedná. Veroniku překvapí rozhodnutím, jež se týká celé jejich rodiny…

Zničená Veronika si připadá jako ve zlém snu. Jitce přizná, jak výživné bylo včera setkání s Lukášem Binarem. Obává se, že tím salon přišel o svého VIP klienta, takže to musí co nejdříve začít řešit s Gábinou. Ještě větší starost jí však dělá Marcela, která zažije další obrovský otřes… Co s Marcelou pořádně zamává? Čím překvapí Filipa? A jak se Marcelino obvinění dotkne života Maléřových?

Večeře s Katarínou

Ája se snaží přemluvit Matěje, aby s ní jel na svatbu kamarádky, ale Matěj svůj postoj nezmění. Podobnou akci si rád nechá ujít. Splní však slib a Áje půjčí své auto, čímž jí hned zlepší náladu. Přestože měl Matěj v plánu hlavně pracovat, uvidí se i s Katarínou, jež nečekaně přijme jeho pozvání na večeři… Jak se vyvine večer Matěje a Kataríny? A co se Áje ani trochu nelíbí?

Pomsty Mastnému

Lumír by se rád pomstil Mastnému za to, jak ničí jeho rodinu i podnik. S Tondovou pomocí se snaží dostat se mu na kobylku a vypátrat jeho první ženu, od které se chce dozvědět cenné informace, pomocí kterých by Mastného sesadil z jeho trůnu. Pomstu Mastnému začne plánovat také Vilma Nyklová. Velkou roli v tom sehraje Jarmila Pelcová, která ji vyhecuje k další výtržnosti… Co ty dvě vymyslí? Jak na to zareaguje Mário? A jak pokročí se svou pomstou Lumír?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz