Ulice 12.4.2019 - 3655. díl - Matějova žhavá tajemství

Na co nejsme nikdy připraveni? Matěj si myslí, že s Ájou mají mezi sebou jasno, jenže v tom se šeredně mýlí. Zatímco on bere jejich vztah dost nezávazně, Ája se naopak snaží Matěje nadobro ulovit, protože odpovídá přesně jejím představám dokonalého partnera – úspěšný, při penězích, mladý, zdravě ambiciózní, sympatický, navíc se jí i hodně líbí. Nechce o něj přijít, takže si ho bedlivě hlídá. Proto ji velmi znepokojí jeho podivné chování, jež v ní vzbudí podezření, že se před ní snaží něco utajit po noc, kterou každý z nich strávil zvlášť… Čeho všeho je Ája schopná, aby zjistila, jak se věci mají? A jaká žhavá tajemství má Matěj?

Setkání Veroniky a Ryby

Martin se dostává doma na tenký led. Veronika s ním neustále probírá Marcelino obvinění, ujišťuje ho, že s Lukášem Binarem nic nemá. Martin ji ubezpečí, že jí věří, jenže to Veronice nestačí. Má potřebu se hájit, mrzí ji, jak se to vyhrotilo s Marcelou, která už ignoruje i Martina…

Martin se snaží Marcelu od včerejška kontaktovat, ale ta evidentně odřízla i jeho. Veronika se s tím však nehodlá smířit. Na Marcelu si počká před školou, aby si s ní znovu promluvila a také se přimluvila za Martina. Jenže právě tohle je už na Marcelu moc… Co je pro Marcelu poslední kapkou? Co všechno se od ní Veronika dozví? Co Martinovi prozradí Šárka? A čeho se provinilý Martin začíná obávat?

Matěj mezi Ájou a Katarínou

Matěj strávil s Katarínou vášnivou noc, ale ráno se idylka nekoná. Vzbudí je totiž Ája, která chce Matějovi vrátit půjčené auto. Matěj se snaží zachránit situaci, jak se dá, jenže se mu to tak úplně nepodaří. Katarína chvatně odchází, aniž by Matěj věděl, na čem u ní je. To by zajímalo také Áju, jež znovu vystrčí své drápky… Co Ája udělá? Jak na tom jsou po společné noci Matěj a Katarína? Co Matějovi doporučí Eddie?

U Lumíra přiostřuje

Vilma Nyková ráno přilítne s očima navrch hlavy za Lumírem, protože se po dlouhé době objevili u ohrady dělníci. Nyklová si myslí, že její rebelie proti Mastnému konečně přináší své ovoce. Záhy však zjistí, jak krutě se mýlí. Mastný sice začne okamžitě jednat, ale úplně jinak, než jak Nyklová předpokládala… Jak Mastný zareaguje? K čemu se uchýlí Lumír, aby ho zničil? A co je pro něj novou nadějí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz