Ulice 18.4.2019 - 3659. díl - Provalení tajemství Blanky a Evžena

Kdy je ten správný čas přiznat dětem, že jste si někoho našli? Blanka randí s Evženem už tři týdny, ale oba dva to zatím tají. Blanka dětem dokonce zalže, že jde ven s Patrikem, jen aby nemusela přiznat pravdu. Jenže chybička se vloudí. Ve chvíli, kdy by měla být s Patrikem, ji právě ten začne shánět u ní doma… Jak na to zareagují Blančiny děti? Jak si Blanku pak vychutná Patrik? Provalí se její a Evženovo tajemství?

Karlino vyšetření

Karla se hned ráno chystá k lékaři, aby zjistila, jak na tom je, proč nemůže tak dlouho otěhotnět. Mára to oceňuje, přestože má na doktory svůj názor. Podle něj je lepší se jim vyhýbat, protože si vždycky něco najdou. Jeho samotného přitom berou namožená záda takovým způsobem, že mu Karla navrhne, aby zašel za odborníkem…

Karla se po vyšetření zastaví v Coolně za Dominikou a poděkuje jí za včerejší nakopnutí. Přesně to potřebovala, aby se přestala motat v začarovaném kruhu. Najednou se na vše začne dívat mnohem optimističtěji, i když tuší, že u Máry zřejmě narazí… Jak Karle dopadne vyšetření? Co se dozví? Jak se to týká Máry? Jak společně oslaví Jirkovy narozeniny? A co Márovi navrhne Natálie?

Podvodník vs. Vlastimil Pešek a Marie

Adam a Kristýna sice mají prázdniny, ale ráno si moc nepřispí. Adam má v plánu zajít se podívat na jedno skvělé místo, které objevil v knížce od Evžena. Kristýna a babička se k němu hned připojí, takže Blanka má najednou prázdný byt, čehož hodlá okamžitě využít. Napíše Evženovi, aby se za ní zastavil. Později zajde Marie k Peškovým, aby se s bráchou připravili na důležitou schůzku… Co Marii navrhne Amálie? Jak dopadne setkání Marie a Vlastimila Peška s člověkem, který jim prodal místo starožitnosti padělek? A jaký trapas se stane Blance s dětmi a Patrikem?

Opora pro Anču

Vilma Nyklová je přešlá z toho, jak to nyní chodí v pekařství. Chybí jí frmol, na který byla léta zvyklá. Zákazníci se u nich neukážou dokonce ani před Velikonoci, kdy bývá obvykle sháňka po beráncích a mazancích. Zůstalo jim jich tolik, že Zuzana a Anča mají co rozdělovat nejen mezi své blízké. Několik přepravek velikonočních dobrot se chystají odvézt i do azylového domu… Jaké zprávy se Franta dozví z Amsterodamu? Čím ho namíchne Skyler? Co je hodně těžké pro Anču? A kdo jí je překvapivě oporou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz