Ulice 22.4.2019 - 3661. díl - Velikonoce v Ulici

Letošní Velikonoce jsou v Ulici plné překvapení. Čekají nejen Matěje či Mikiho, ale také Miloše, kterému zasvítí oči, jen co zjistí, že u Liškových je Jean Claude. Okamžitě s ním vyrazí na koledu, aby ho zasvětil do našich velikonočních zvyků a dal si s ním pár panáků, jak je jeho dobrým zvykem. Přestože se zdá, že si tyhle svátky jara Liškovi a Miloš opravdu užijí, s přibývajícím dnem začnou být všichni čím dál víc nervózní kvůli Frantovi, jenž nedodrží, co slíbil, a navíc o sobě nikomu nedá vědět… Proč všem hodně zatrne? Jak Miloš proškolí svého parťáka z Amsterodamu? A jaké Velikonoce zažijí Matěj, Katarína, Magda či Miki?

Miloš zajde brzy ráno za Bedřichem, aby společně vyrazili na koledu. K jeho velkému překvapení tam narazí nejen na Frantu, ale také svého holandského parťáka. Sice ho trochu zamrzí, že mu od pátku nikdo nedal vědět, že Jean Claude přijel, ovšem těžkou hlavu si z toho nedělá. Okamžitě zavelí, že jdou všichni za Ančou, aby si náležitě užili Velikonoce…

Anča jen kouká, kolik lidí se k ní najednou přižene na koledu. Miloš se okamžitě ujme velení a začne svou mezinárodní hatmatilkou vysvětlovat Jean Claudeovi české velikonoční zvyky. Samozřejmě okamžitě dojde i na praktickou část, při které se jen rozzáří… Jak si Liškovi užijí Velikonoční pondělí? Čeho se začnou obávat? A k čemu dospěje Franta?

Velikonoční překvapení s mámou

Ota zajde hned ráno na koledu k Magdě, ale moc u ní nepochodí. Magda o vyšlehání pomlázkou nestojí, navíc je ve víru příprav kvůli máminu příjezdu. Otovi aspoň udělá velikonoční kávu a poreferuje mu, co před víkendem podnikli s Jirkou. Později si Magda celá šťastná přiveze domů mámu, aby spolu strávili sváteční den. Přestože se vše vyvíjí naprosto dokonale, dojde nakonec i na slzy… Do čeho se Magda s maminkou pustí? Čím Magda mámu potěší? S kým ji překvapivě seznámí? A co jí vžene slzy do očí?

Otazníky kolem Kataríny

Ája zajde ráno za Matějem, aby si spolu užili Velikonoční pondělí. Jenže Matěj toho moc nenaspal, protože dlouho do noci pracoval. Ája nejprve navrhne společnou snídani, nakonec spolu ale skončí v posteli. Přestože je Matějovi s Ájou příjemně, myslí na jinou – na Katarínu. Dokonce se za ní rozjede do pradlenky, aby si s ní konečně promluvil o tom, co se mezi nimi stalo… Jak Matěj pochodí u Kataríny? Jak bere Áju? A proč má o Katarínu starost její táta? Co se mu ani trochu nezdá?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz