Ulice 23.4.2019 - 3662. díl - Odhalení Magdina tajemství

Jak dobře známe své přátele a blízké? Magda žije v Ulici již čtvrt roku, ale ani její nejbližší přátelé netuší, s jakou nepřízní osudu dennodenně bojuje. Teď se jedno z jejích tajemství provalí dost nešťastným způsobem. Souhrou náhod se stane něco, co i ji hodně vyděsí, něco, s čím vůbec nepočítala, něco, co je pro ni noční můrou. Proto nezaváhá ani na okamžik a ihned požádá o pomoc Anču i Mikiho, jenž díky tomu odhalí její největší tajemství… Jakou těžkou zkouškou si Magda prochází?

Magda si užije nádherné ráno s mamkou, která jí připraví snídani a také trochu zkoriguje oblečení, v němž se chystá vyrazit do školy. Společný čas se jim už bohužel krátí, protože odpoledne Magdina maminka opět odjíždí. Magda za sebou při odchodu do školy zamkne, takže její maminka později zburcuje Anču, aby se dostala ven…

Magdina maminka požádá přes dveře Anču o vysvobození, protože se nemůže dostat ze zamčeného bytu. Anča si půjčí náhradní klíče od pana Peška, aniž by dala vědět Magdě. Ta proto zažije pořádný šok, když zjistí, že maminka zmizela. Okamžitě ji začne hledat a strachovat se o ni… Proč má Magda tak nahnáno? Kdo jí je velkou oporou? Jaké tajemství Magda přede všemi skrývá?

Ájin podraz

Katarína se hned ráno vypraví za Matějem, aby mezi sebou měli jasno. Nechce se chovat jako malá a skrývat se před ním, což není jejím zvykem. Naprosto otevřeně mu poví, jak jejich společnou noc vnímá. Navíc se přizná, že mu tak úplně nevěří, že nikoho nemá. Matějovi na Kataríně hodně záleží, a tak o ni opět začne bojovat. Nehodlá se smířit s tím, že by byl mezi nimi konec… Jak do vztahu Matěje a Kataríny zasáhne Ája? Jaký podraz udělá? A co má v plánu dál?

Martinovo přiznání

Martin se po návratu z Německa přizná Jardovi, že na dvojí život a neustálé pendlování mezi rodinou a Šárkou už prostě nemá. Je rozhodnutý co nejdříve říct Veronice pravdu, i když neví, co všechno to způsobí. Jen tuší, že doma pak už nebude moci zůstat. Později se skutečně odhodlá Veronice přiznat, jak se věci mají, že je zamilovaný do jiné… Jak Veronika zareaguje? Co všechno jí Martin poví? A co se pak rozpoutá u Maléřových?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz