Ulice 24.4.2019 - 3663. díl - Martinovo razantní rozhodnutí

Jak dlouho se dá tajit nevěra? Martinovi začíná jeho dvojí život a neustálé pendlování mezi rodinou a milenkou Šárkou přerůstat přes hlavu. V poslední době nemyslí na nic jiného, než jak to vyřešit. Už nechce donekonečna všem lhát a ubližovat, a tak dospěje k rozhodnutí, jež změní jeho život. Odhodlá se k radikálnímu řezu, který taky hned uskuteční… Co Martin udělá? Komu dá nakonec přednost – manželce Veronice, nebo milence Šárce? A co jeho rozhodnutí způsobí ve vzájemných vztazích?

Filip se v noci začne strachovat o mámu, která se stále nevrací domů. Navíc u sebe nemá ani mobil, takže nikdo netuší, co s ní je a kde je. Filip se proto rozhodne, že ji půjde hledat, ovšem bez táty, jenž se automaticky začne vypravovat s ním. První místo, kam Filip zamíří, je salon. Zde mámu naštěstí najde, ale pořádně zničenou…

Filip se snaží být nešťastné mámě oporou. Zato tátu naprosto odepsal. Nedokáže mu jeho zradu odpustit, zvláště když vidí, co to udělalo s mámou. Samotného Martina mrzí, že takhle ubližuje svým blízkým. Ještě v noci se vypraví do dílny, v níž najde své útočiště. Následujícího dne se sejde s Rozinou, aby jí řekl, co se nyní doma děje… Jak na novinky zareaguje Rozina? Jak to Martin vidí dál? Jak na tom je Veronika? Čím Martin nepříjemně zaskočí Šárku?

Ája přitvrzuje

Matěj pořád čeká na Kataríninu reakci na zprávu, kterou jí včera poslal. Nechce o ni přijít, jen neví, jak o ni zabojovat. Nakonec se zase vypraví do pradlenky, ale Katarínu tam opět nezastihne. Zatímco s Katarínou to vypadá bledě, Ája dělá vše pro to, aby si Matěje ještě více zaháčkovala. Mastnému prozradí, že má plán, jak si ho pojistit. A půjde na to opravdu rafinovaně… Čím Ája překvapí Matěje? Co pro něj udělá? A jak mu hodlá vyhnat z hlavy Katarínu?

Lumír v koncích

Zuzana vidí, že se situace v pekařství nijak nelepší, a tak se rozhodne pro radikální řez. Lumírovi oznámí, že chce co nejdříve odejít na dohodu. Hodlá se věnovat Maxově kavárně, takže práci si naštěstí hledat nemusí. Lumíra to na jednu stranu mrzí, zároveň mu tím však Zuzana vytrhne trn z paty… Jak zlé to je s pekařstvím? Co Lumír prozradí Pavlovi? A jak si Mastný vychutná své vítězství?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz