Ulice 26.4.2019 - 3665. díl - Děti přeruší rande Blanky a Evžena

Co všechno může zavinit náhlá změna plánů? Blanka pustí své děti na party a dovolí jim návrat až pozdě v noci, což se hodí nejen jim, ale i jí. Opět má celý večer byt jen pro sebe, a tak si hbitě dohodne další vášnivé rande s Evženem. Jenže chybička se vloudí. Děti se vrátí domů mnohem dřív, než by kdokoliv čekal, ve chvíli, kdy mají Blanka a Evžen v bytě svou schůzku… Při čem Adam a Kristýna vyruší mámu s Evženem? A co následuje pak?

Konec pekařství

Zničená Vilma Nyklová zajde hned ráno za Lumírem, aby s ním probrala situaci v pekařství. Přizná, že je to pro ni hodně těžké. Po všech těch letech za pultem si nedokáže představit, že dnes podnik jen tak zavřou. Náročné to je i pro Lumíra. Přesto se snaží mámu povzbudit, jak jen to jde…

Na Lumíra je toho už takhle moc. Ještě víc mu však naloží Bedřich, když s ním začne probírat Ančinu výpověď. Podle něj to není ani trochu fér a navíc je způsob, jakým Lumír Anču propustil, i nezákonný. Lumír se mu marně pokusí vysvětlit, v jak nelehké situaci se ocitl. U Bedřicha tentokrát pochopení nenajde… Jak Anča výpověď bere? Jaké bude její loučení s pekařstvím a Nyklovou? Proč si o Vilmu Nyklovou začnou dělat všichni starost? A před čím Lumíra varuje Denisa Mastná? Co má v úmyslu?

Márův spermiogram

Věrka zajde hned ráno za synem, aby ho povzbudila před dnešním vyšetřením. Dokonce mu donese i knížku s uměleckými akty pro inspiraci, což Karlu pobaví, ovšem vynervovanému Márovi to moc nepřidá. Před mámou raději prchne, aby ho svými zasvěcenými radami nestresovala ještě víc. Bohužel jí stejně neunikne. Věrka mu zavolá v momentě, kdy se bude v ordinaci připravovat na odběry… Jaké nervy Mára zažije? Jaký trapas se mu stane? Co mu později navrhne Natálie? A co Věrka přizná Karle?

Nachytání Blanky a Evžena

Adam a Kristýna by rádi večer vyrazili na oslavu osmnáctin svého kámoše. Blanka to vezme s nadhledem, bez problémů se s nimi dohodne i na pozdním návratu. Věří, že se Adam o Kristýnu postará, a taky jim důvěřuje. Sama pak prázdného bytu využije ke schůzce s Evženem. Jenže rande se jim tentokrát pořádně zkomplikuje nečekaným návratem dětí domů… Jak to ti dva uhrají? A čím Marie moc nepotěší Vlastimila Peška?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz