Ulice 29.4.2019 - 3666. díl - Neplodný Mára?

Co dělá s člověkem neustálý stres, když se mu nedaří podle jeho představ, a napjaté čekání na výsledky lékařského vyšetření, jichž se hodně obává? Karla a Mára se neúspěšně snaží o miminko už téměř třičtvrtě roku, což se začíná čím dál víc podepisovat na jejich psychice. Teď se dozvědí první výsledky lékařských vyšetření, jež mají odhalit, zda jsou oba úplně v pořádku. A právě tyhle výsledky s jedním z nich hodně zamávají… Co bude stát v lékařské zprávě? A co to pro oba znamená?

Provalené tajemství Blanky a Evžena

Adam se vrátí z víkendu s menší virózou, a tak ho Blanka nechá pro jistotu doma. Adam toho využije k práci na svém komiksu, kterým se hned pochlubí Evženovi. Toho překvapí, jak šikovný Adam je. Komiks si od něj půjčí, aby si ho v klidu prostudoval, o čemž nemá Blanka tušení…

Blanku později docela vykolejí informace, že u nich Evžen byl. Okamžitě začne vyzvídat, co u nich dělal a co jí vzkazuje. To pro změnu trochu překvapí Adama. Ještě více ho ale udiví mámino následné chování… Co Blanka udělá? Jakým průšvihem skončí rande Blanky a Evžena? A jak všechno praskne?

Radčino podezření

Radka zajde hned ráno za Rozinou s prosbou, aby jí překontrolovala dopis, který napsala Victorovi. Záhy se ale ukáže, že to je pouze záminka. Z Janiných náznaků vytušila, že se něco děje, takže si přišla pro konkrétní odpověď. Rozina však moc sdílná není, což jen umocní Radčiny obavy. Rozina nakonec přizná, že se táta odstěhoval z domova. Víc Radce nepoví, takže ta se hned vypraví za Veronikou, aby jí byla oporou a zároveň se zeptala, jak zlé to mezi ní a Martinem je… Jak na tom Veronika je? Co je Radce podezřelé? Jaké špatné zprávy se dozví Jana? A proč se Rozina do Jany docela ostře pustí?

Výsledky spremiogramu

Máru berou záda čím dál víc. Karla mu je ráno namasíruje, ale bohužel to není nic moc platné. Podle ní by to chtělo zákrok profesionála, a tak se rozhodne, že pro jistotu zavolá Natálii. Samotný Mára momentálně řeší víc výsledky svého spermiogramu, jež by se měl dozvědět odpoledne. Karlu překvapí, jak moc nervózní kvůli tomu Mára je. Ten přizná, že podle informací na internetu spadá hned do několika rizikových skupin s problémy plodnosti… Jak Márovi dopadne jeho vyšetření? Jak na to zareaguje Karla a jak jeho rodiče? A na co náhodou kápne Natálie?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz