Ulice 7.5.2019 - 3672. díl - Martinovo rozhodování mezi Šárkou a rodinou

Zamilovanost, sobectví a riskování jdou občas ruku v ruce. Martin se Šárkou svým chováním riskují čím dál víc, že se jejich vztah stane věcí veřejnou. Zamilovaná Šárka, jež by chtěla Martina jen pro sebe, ke všemu začíná dost tlačit na pilu a nutit Martina, aby se konečně rozhodl mezi ní a rodinou. Co všechno to vyvolá? Jak se Martin nakonec rozhodne? A kdo ty dva spolu přistihne?

Šárce je hodně nepříjemné, jak ji Honza včera nachytal s Martinem. Při nejbližší příležitosti se mu to pokusí vysvětlit, ale Honza z toho vědu nedělá. Ujistí ji, že mu do jejího soukromí nic není. Honza však není jediný, kdo se o Šárce a Martinovi dozví…

Matouš přijde dříve do práce, takže přistihne Martina ve chvíli, kdy právě vstává. Martin mu přizná, že v dílně přespává, protože odešel od Veroniky kvůli Šárce. Pro Matouše to je pořádný šok, ovšem okamžitě nabídne Martinovi pomoc. Navrhne mu, aby šel bydlet zatím k němu. Martina to příjemně překvapí, ale nabídku hned nepřijme. Matouš zajde později podpořit i Veroniku… Čím Matouš povzbudí Veroniku? Jak se Martin rozhodne ohledně bydlení u Matouše? Jak si Veronika došlápne na Šárku? A co tím rozpoutá?

Dobré zprávy pro Anču

Bedřich a Franta mají ráno opět docela honičku. Bedřich Frantovi připomene, že se má dnes zastavit za Ančou, což Franta odkývá, i když přizná, že se mu to moc nehodí. Samotná Anča se začíná doma docela nudit. S kyticí ze zahrádky zajde za Veronikou, která je však v jednom kole. Anča navíc nevědomky otevře pro ni dost bolestivé téma… Co je pro Veroniku hodně těžké? Čím Anču moc nepotěší Zuzana? Co jí prozradí Franta? A do čeho ji naveze Eva?

Naděje pro Věrku

Luboš už prokoukl Věrčinu taktiku ohledně hledání nového bydlení. Márovi na rovinu přizná, že s ní ale bydlet nechce, protože by se podle něj vše znovu vrátilo do starých kolejí. Věrce to začíná být jasné a dost ji to mrzí. Přesto jí svitne další naděje, když ji Karla přivede na myšlenku, jak Luboše přesvědčit o opaku. Samotná Karla zaskočí Máru doporučením od lékaře, aby se pokusili o umělé oplodnění… Jak na to Mára zareaguje? Co si o tom myslí Karla? A co Věrka začne chystat na Luboše?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz