Ulice 8.5.2019 - 3673. díl - Ančina nová práce

Kde najít narychlo slušnou práci, pokud vám je přes padesát a to, co vás baví, dělat nemůžete, protože tam pro vás není místo? Anča by ráda co nejdříve někam nastoupila, protože není zvyklá jen tak sedět s rukama v klíně. Eva jí najde práci podle ní naprosto ideální – na denní směny u nich v nonstopu. Má to ale malý háček. Provozním tam je stále Milan Růžička, který Anču před rokem balil. Jak si po tom všem nyní představuje jejich spolupráci? A jak na to zareagují Anča a Eva?

Nyklová v nemocnici

Vilma Nyklová nevzdává svou veřejnou hladovku za odstoupení starosty Mastného. Věří, že tím vyburcuje další lidi k nějakému činu, ale to se jí zatím nedaří. Lumír si o ni už dělá obavy, protože v jejím věku by mohlo tak dlouhé hladovění zapříčinit spoustu zdravotních problémů. Tvrdohlavá Nyklová si však nemíní nechat říct…

Zatímco Vilma Nyklová bojuje proti Mastnému, Vendula s Pavlem si užívají volného dne pěkně v posteli. Pohoda jim ale dlouho nevydrží. Pavel zaskočí Vendulu návrhem, aby se pokusili o další dítě. Vendula však o něčem takovém nyní nechce ani slyšet, protože se bojí nejistoty, ve které se nyní ocitla celá rodina… Co na to Pavel? Proč skončí Vilma Nyklová v nemocnici? Jak vážné to s ní je? A jak Lumír zavařil Tondovi Hložánkovi?

Nabídka pro Anču

Zuzana zavolá hned ráno Anče, aby se za ní stavila v její kavárně na slíbenou kávu. Hned jí také prozradí, že na ni nečeká sama. Chce ji vidět i Růža, takže se alespoň na chvíli sejde pohromadě stará parta z pekařství. Zatímco Zuzana má práce až nad hlavu, Anča si zaměstnání stále hledá. I jí se ale už blýská na lepší časy. Milan Růžička, Evin provozní v nonstopu, který o ni měl dříve zájem, s ní chce ještě dnes podepsat pracovní smlouvu… Jaké pracovní podmínky Anče nabídne? Čím ji pořádně namíchne? Jak na to zareaguje Eva? A co a s kým Anča chystá pro Bedřicha?

Věrčiny plány s Lubošem

Karla se ráno snaží sehnat na internetu co nejvíce informací o umělém oplodnění, ale Márovi to nepřizná. Ten jí prozradí, že táta nechce o společném bydlení s mámou ani slyšet, byť v to všichni ostatní doufají. Přestože o tom Mára s Karlou nemluví, i on má plnou hlavu umělého oplodnění. Svěří se nejen Tonymu, ale také Natálii, která si všimla, že s Karlou nejsou úplně v pohodě… Jak se Mára na možnost umělého oplodnění dívá? Co si o tom myslí Natálie? K čemu Karla nevědomky inspiruje Věrku? A kdo všechno v tom sehraje svou roli?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz