Ulice 13.5.2019 - 3676. díl - Filip se mstí Šárce

Co všechno může nastat, když se kluk v pubertě dozví, kdo je milenkou jeho táty? Filip si tohle tajemství pro sebe samozřejmě nenechá. Jakmile jeho spolužáci začnou komentovat Šárčiny vnady, okamžitě zaskóruje a prozradí jim, kdo Šárku sbalil. Vzápětí toho zalituje, protože kluci to začnou řešit víc, než by mu bylo milé. A dokonce i se Šárkou… Co kluci provedou Šárce? Co všechno bude muset Šárka skousnout? A kdo další se o ní a Martinovi kvůli tomu dozví?

Zatímco Martin se hned ráno stěhuje do svého bytu, Šárka už sedí v hospodě nad papíry. Oba myslí na toho druhého, mají nutkání mu zavolat, ale ani jeden z nich to neudělá. Stále mezi nimi visí páteční hádka a Šárčin odjezd na víkend bez Martina…

Martin zatelefonuje Rozině, aby ji i Filipa pozval odpoledne k němu na návštěvu. Rozina hned souhlasí, zato Filip okamžitě prohlásí, že k němu nejde. Musí opět zasáhnout Veronika a srovnat ho trochu do latě, aby s ním byla řeč. Filip sice kapituluje, ovšem tátovi to při setkání zase osolí… Co Filip provede tátovi? Co Šárce? Jaké to má následky? A jak to má nyní Martin se Šárkou a s Veronikou?

Co všechno se provalí?

Marie si ráno vezme od Evžena klíče od bytu Peškových, aby jim tam připravila pohoštění na uvítanou. Evženovi, jenž se Peškovým po celou dobu staral o domácnost, zalichotí, jaký je skvělý chlap a jaké terno s ním jednou udělá jeho partnerka. Evžen taktně pomlčí, že chodí s Blankou, za kterou má zrovna namířeno. Ti dva spolu opět skončí v posteli, jenže tentokrát se jim stane pořádný trapas. Nachytá je totiž právě Marie… Jak Marie zareaguje? Jak vezme vztah Blanky a Evžena? A co všechno Marie prozradí Amálii kvůli policistům, kteří shánějí Vlastimila Peška?

Velké novinky

Bruno se zastaví za Karlou a Márou s velkou novinkou. Pochlubí se jim, že má holku. Oba dva chtějí samozřejmě vědět bližší informace a taky tu dotyčnou poznat, takže se nakonec dohodnou, že k nim Bruno s Janou dorazí ve čtvrtek na večeři. Karla a Mára Brunovi na oplátku poví, že se právě vrátili z konzultace na klinice umělého oplodnění a že to bylo docela náročné… Jak se nakonec rozhodnou? Co na to Bruno? A na čem se Mára dohodne s Natálií?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz