Ulice 17.5.2019 - 3680. díl - Jirka se pokouší posunout vztah s Magdou

Co může nastat, když se pokusíte sbalit holku, která vás má pouze jako skvělého kamaráda? Jirka i Miki by rádi chodili s Magdou. Zajímá je, přitahuje, po dlouhé době to je holka, o kterou mají oba dva doopravdy zájem. Rozhoří se proto mezi nimi souboj, při kterém si nic nedarují a který je nutí využít každé příležitosti, aby dali Magdě najevo, že o ni stojí nejen jako o kamarádku. Jirka se tentokrát nechá trochu unést a udělá něco, čím Magdu pořádně vykolejí… Jak Magda zareaguje na Jirkův pokus posunout jejich vztah o krůček dál? K čemu všemu mezi nimi dojde?

Den po oslavě

Anča a Bedřich mají za sebou hodně divokou noc, kdy došlo i na sex. Anča je ráno z tohoto vývoje docela v rozpacích, ale Bedřich se tváří, jako by to byla ta nejsamozřejmější věc pod sluncem. Anče navrhne společnou snídani, rozpaky rozptýlí humornou narážkou na snídaně rockerů…

Jen co Bedřich vstane, dorazí domů Franta. Okamžitě se začne vyptávat, kde včera Anča nakonec skončila, když jí nechtěně odvezl klíče od bytu. Anča mu sama prozradí, že azyl našla právě zde. Více to ona, ani Bedřich nerozebírají. Franta to zpočátku taky neřeší, ovšem později mu to začne přeci jen vrtat hlavou. Bedřich však jeho všetečné otázky s nadhledem odpálkuje… Kdo se o společné noci Anči a Bedřicha dozví? Jaké trapasy se Anče a Bedřichovi stanou? A jak to dopadne s Milošovým speciálním dárkem pro Bedřicha?

Jirka a Magda: První polibek

Ota přijde ráno do školy s kyticí, což je u něj natolik nezvyklé, že to Magdu hned zaujme. Ota jí vysvětlí, že máma dnes slaví narozeniny. Výborně naladěný Kalina se pochlubí, že on už Božence pogratuloval hned ráno. Náladu mu pak ještě více zvedne Jakub ujištěním, že čtvrtletní písemku z matematiky v pohodě zvládl. Později za Magdou zajde Jirka, aby ji pozval ještě před kinem i na večeři… Co je Jakubovi divné ohledně jeho písemky? Jak se vyvine večer Magdě a Jirkovi? Co na sebe Jirka přizná? A jaký bude jejich první polibek?

Spojenec Mário

Vilma Nyklová pořád drží řetězovou hladovku, ovšem bez valného efektu. Nikdo se k ní nepřidává, kolem Mastného je ticho po pěšině, jako by všem bylo jedno, co provádí. Růža se ji marně snaží povzbudit, že je to jen otázkou času, než se začne něco dít. Krev do žil jí vlije až Mário, jenž je pro každou revoltu proti systému… Na čem se ti dva spolu domluví? Proč za Lumírem nečekaně přijede Milena Pumrová? A co hodně nemile překvapí Vendulu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz