Ulice 23.5.2019 - 3684. díl - Následky striptýzu u Miloše

Co udělá s člověkem zážitek, na který není připraven? Miloš si před týdnem užil oslavu Bedřichovy padesátky takovým způsobem, že se z toho doteď nevzpamatoval. Striptýz pro něj byl zážitek nad zážitky, teď za to ale platí krutou daň. Najednou nic není jako dřív. To, na čem si Miloš vždy tolik zakládal, selhává v tom nejméně vhodném okamžiku, jeho chlouba je najednou tatam. Jenže co teď s tím? A jaké tajemství se provalí?

Mastný začíná ztrácet nervy

Jen co Radek Mastný uvidí nové vydání bulvárního Plesku, začne zuřit. Spolu se svou první exmanželkou se ocitl na titulní stránce kvůli kauze, kterou její rozhovor rozpoutal. To, co se o sobě Mastný dočte, ho pořádně rozběsní. Jako první to od něj schytá Denisa, která si však něco takového nemíní nechat líbit…

Zatímco Radek Mastný zuří a snaží se zachránit, co se dá, Nyklovi s Milenou Pumrovou si mnou spokojeně ruce a začínají slavit. Přesně tohle potřebovali, aby srazili Mastnému vaz. Doufají, že díky tomuto skandálu bude muset odejít z postu starosty. Pro týranou Pumrovou jsou satisfakcí i bezprostřední reakce lidí. Všichni se jednoznačně postaví na její stranu a podpoří ji… Jak chce Mastný nepříjemnou situaci řešit? Co je pro Milenu Pumrovou velmi velké překvapení? A co Mastnému doporučí Ája?

Filipova překvapení

Filip se hned ráno sejde s dědou, aby se s ním domluvil, že u něj bude bydlet po dobu, co máma bude v Berlíně. Díky tomu však prozradí, co se u nich doma v poslední době odehrálo. Jakmile se Josef dozví o Martinově odchodu, začne to řešit, i když Veronika se právě tomuto chtěla vyhnout. Navíc ještě ani není rozhodnutá, zda do Berlína opravdu odjede. O to víc ji i Rozinu překvapí Filip, jenž ji postaví před hotovou věc… Co Filip udělá pro mámu? Jak Josef vezme Martinův odchod z domova? Proč a před čím bude Veronika Martina varovat? A co na to Šárka?

Anča a Bedřich

Anča se náhodou potká venku s Bedřichem. Zatímco Bedřich je rád, že ji opět vidí, Anču jejich setkání docela zaskočí. Neví, co čekat, protože se vidí poprvé od minulého týdne, kdy se spolu vyspali. Bedřich ji vysvobodí z rozpaků tím, že s ní začne hned řešit dárky pro Frantu a Emu, kteří mají brzy narozeniny. Anču však momentálně zaměstnává mnohem víc odjezd do Vídně… Na jak dlouho a s kým Anča odjíždí? Jak to spolu Anča a Bedřich nyní mají? S čím se svěří Bedřichovi Miloš? Jaké má nečekané trable? A co prozradí Eva Anče?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz