Ulice 27.5.2019 - 3686. díl - Bedřich a Anička

Jak dlouho se dá vyhýbat setkání, k němuž prostě jednou dojít musí? Zatímco Bedřich by se rád sešel s Ančou co nejdříve, ta se snaží ze shledání vykličkovat, jak jen může. To se jí ale stejně nepovede. Bedřich za ní nečekaně přijde k ní domů, aby s ní probral dárek k Frantovým narozeninám. Ve chvíli, kdy si k tomu otevřou víno, však jejich debata nabere úplně jiný směr… Co se stane? Jak to spolu mají Anča a Bedřich?

Bedřich se hned ráno ozve Anče, aby se s ní domluvil na dnešním setkání. Anča ho ale docela zklame, protože schůzku zruší. Vysvětlí mu, že je po víkendovém cestování docela unavená a že dárky pro Emu a Frantu už má vymyšlené…

Později Anča přizná Evě, že se s Bedřichem vidět nechce, protože neví, co by mu řekla. Snaží se vyhnout debatě o jejich společné noci a o tom, jak to s nimi bude dál, neboť to sama neví… S jakými novinkami se vrátí Franta z Amsterodamu? Proč Bedřich přeci jen zajde za Ančou? Jak jejich setkání nakonec dopadne? A jak to tedy spolu mají?

Jana vs. Rozina

Rozina má hned ráno důvod k oslavě. Udělala písemnou část přijímaček na vysokou školou, takže postupuje do druhého kola, jímž jsou přijímačky ústní. Zatímco Rozina se raduje, Jana je jako hromádka neštěstí. Trápí se kvůli rozchodu s Brunem, který je už definitivní. Rozina se ji pokusí utěšit, ale nechtěně se jí dotkne, takže to mezi nimi docela zaskřípe. Přešlý kvůli rozchodu je také Bruno… Co Bruno přizná Tobiášovi? K čemu se odhodlá? Jaké novinky má pro Janu Mareš? Co se nezdá Rozině? Proč se spolu nepohodnou?

Marie proti všem

Blance je ráno už mnohem lépe, ale úplně fit stále není. Přesto se rozhodne, že do Norska s Evženem přeci jen poletí. Marii se to moc nezdá nejen kvůli jejímu zdraví, ale také kvůli Mílovi. Evžen ji však ubezpečí, že pan Pešek Norsko definitivně zrušil. To je pro Marii docela velká ťafka. Hned začne nasazovat na Amálii, jež k tomu podle ní Mílu donutila. Starost o Blanku má také Evžen, který udělá všechno pro to, aby v Norsku znovu neonemocněla… Čím Evžen překvapí Blanku? Čím naštve Marie Vlastimila Peška i Blanku? A jak Marii setře Evžen?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz