Ulice 29.5.2019 - 3688. díl - Nové informace proti Mastnému

Kam až lze zajít ve snaze pomstít se a zadupat nepřítele do země? Lumír chce zničit nenáviděného Radka Mastného za každou cenu. Znovu zatlačí na Denisu, jíž jeho praktiky vadí čím dál víc. Pak se Lumír znovu spojí s první exmanželkou Mastného Milenou Pumrovou, která má tu správnou munici na sesazení Mastného z jeho trůnu. Jakou? Za jakou cenu? A co všechno je Lumír ochoten obětovat v tažení proti Mastnému?

Jarda a Jana

Jarda se brzy ráno nestačí divit, když objeví Janu, jak spí na lavičce. Probudí ji a nabídne jí pomoc, ale Jana ji v první chvíli odmítne. Má strach, že Jarda využije její tíživé situace a ublíží jí. Ten však něco takového nemá ani v nejmenším v úmyslu…

Jarda vezme Janu do dílny, aby se dala trochu dohromady. Jana se mu až teď svěří, co ji potkalo. Jít na policii však odmítne, protože má pocit, že by jí nikdo nevěřil. Když se trochu vzpamatuje, poděkuje Jardovi za azyl a vyrazí do školy za Otou, aby si od něj půjčila klíče od bytu. Jarda to ale jen tak být nenechá. Rozjede se do Marešovy agentury pro Janiny věci… Jak si Jarda vyřídí účty s Marešem? Co je pro něj poslední kapkou? Čím překvapí Janu? Co je podezřelé Otovi a Rozině? A co zamrzí Bruna?

Injekce pro Karlu a žádost o ruku

Karla si musí hned ráno píchnout do břicha první hormonální injekci. Sama to však nezvládne, a tak se toho ujme Mára. Ani pro něj to není jednoduché, proto později požádá o pomoc Natálii. Na rozdíl od Karly a Máry mají Věrka a Luboš mnohem příjemnější starosti. Začnou plánovat svatbu, byť není jejich vlastní… Jak proběhne žádost o ruku? Kdo si ji nejvíc užije? Co se Luboš dozví od Máry? A co doporučí Věrce?

Lumír vs. Denisa

Vilma Nyklová i Lumír jsou pořádně otrávení z vývoje situace na radnici. Radek Mastný je stále starostou, média jeho kauzu nerozmazávají, přestože je to podle nich hodně tučné sousto. Lumír se vypraví na výzvědy za Denisou, ale skončí to jen jejich další ostrou výměnou názorů… Čím Lumír namíchne Denisu? Jak to vypadá s Mastným? K čemu se zoufalý Lumír uchýlí? A co Vendule poradí Pavel?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz