Ulice 31.5.2019 - 3690. díl - Ájin boj pokračuje

Čeho všeho je člověk schopný, aby dosáhl svého? Ája se nehodlá smířit s tím, jak se vyvinul její projekt jménem Matěj. Chce mu dát za vyučenou, a tak se opět obrátí na svého šéfa Mastného s žádostí o pomoc. Tentokrát ji však i on varuje, že rozehrává už hodně vysokou hru… Jakou lekci chce dát Ája Matějovi? A k čemu se nečekaně rozhodne Katarína, která má od Matějova soudu o čem přemýšlet?

Filipovo zaškoláctví

Radka se hned ráno zastaví u Maléřových, aby Martinovi a Filipovi trochu pomohla s domácností. Martina okamžitě ujistí, že ho nepřišla pranýřovat. Naopak se mu snaží být oporou, zvláště když vidí, jak se k němu Filip chová. Ten využije každé příležitosti k tomu, aby se do táty navezl…

Filip odmítne snídani, kterou táta připraví, ale před Radkou se přeci jen krotí. Než vyrazí do školy, řekne si tátovi o peníze, aby měl na zaplacení lezecké stěny, na kterou jdou se třídou v rámci tělocviku. Radka později narazí při úklidu na Filipovy věci na tělocvik, jež si evidentně zapomněl. Protože se mu nemůže dovolat, rozhodne se, že mu oblečení do školy zanese… Co všechno se díky tomu na Filipa provalí? Jak to Radka začne řešit? Jak si Mastný vychutná Šárku? A jaké špatné zprávy má pro Šárku Martin?

Pumrová se vybarvuje

Vendula se ráno snaží povzbudit skleslou babičku, která zase vysedává v pekařství. Ubezpečí ji, že jakmile se bude schylovat ke znovuotevření pekařství, nechá brigády a vrátí se do rodinného podniku. Věří, že k tomu už brzy dojde, jenže Vilma Nyklová její optimismus nesdílí. Také Lumír je přešlý kvůli tomu, jak se situace s pekařstvím a Mastným vyvíjí. Tonda Hložánek mu doporučí, aby zvážil, co mu za sejmutí Mastného stojí, a co ne. Podle něj je to ale naprosto jasné. Milena Pumrová se zatím vypraví na radnici, aby svému exmanželovi navrhla jeden obchod… Jak se Pumrová vybarví? Co je pro Mastného výhra? A co chce udělat pro záchranu pekařství Vendula?

Rande Matěje a Kataríny

Katarína stále řeší velké dilema, zda má dát Matějovi ještě jednu šanci. Probere to i s Vlaďkou, ale zaonačí to tak, že jí vypráví příběh své kamarádky. Vlaďka má na její váhání celkem jasný názor. Katarína i na základě rozhovoru s ní se rozhodne, že se s Matějem přeci jen sejde… Jak dopadne jejich schůzka? A jaké nebezpečí hrozí ze strany Áji? Co zase chystá?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz