Ulice 3.6.2019 - 3691. díl - Pepa si podá Šárku v hospodě

Jak se vyrovnat s rozpadem rodiny, zklamáním i vztekem na ty, kdo to způsobili? Veroničin táta dává Martinovi ostentativně najevo, co si o něm myslí, od chvíle, kdy se o jeho odchodu od rodiny a Veroniky dozvěděl. Teď si díky shodě náhod vyřídí účty i se Šárkou, a to před celou hospodu. Přestože není zastáncem velkých scén, tentokrát se neudrží… Co ho vyprovokuje k incidentu se Šárkou? Jak to Šárka ustojí? Kdo a jak se jí překvapivě zastane? A jak na tenhle konflikt zareaguje Květa?

Birka Mikyho s Jirkou

Magda stále nemá dořešenou klasifikaci u Jakuba, jemuž Mojmír Kalina pomohl menším podvodem k lepší známce, byť samotný student nepodváděl. Magda se ke všemu od Jirky dozví, že Jakub není jen tak obyčejný student…

Jirka náhodou zaslechne v Coolně, jak se Jakub se spolužáky baví o Magdě a že Jakubova babička je velkou kamarádkou ředitelky Puklické. Nedá mu to a s Magdou se sejde, aby jí to řekl. Jejich schůzka neunikne Mikimu, jenž se pak do Jirky pustí právě kvůli Magdě… Jak Magda zareaguje na Jirkovu informaci? Jak chce záležitost s Jakubem řešit Puklická? A jak dopadne potyčka Jirky a Mikiho kvůli Magdě?

Kapky od Josefa a Filipův průšvih

Martin se hned ráno vypraví s Filipem do školy, aby s jeho třídním probral Filipovy časté absence a jejich následky. Místo Oty, jenž musel do nemocnice, se jednání s Martinem ujme Magda, která pro něj nemá moc dobré zprávy. Ujistí ho však, že ještě není vše ztraceno. Martin řeší nejen Filipa, ale také Šárku, které se už hodně stýská… Jak spolu nyní Martin a Filip vycházejí? Co Šárka prozradí Martinovi? Jaké kapky a proč dá Šárce Josef? A jaké to má důsledky?

Ájin boj, Matějovo rande

Ája hned ráno zfalšuje lékařskou zprávu a pak zavolá Tomášovi, že by se s ním potřebovala co nejdříve sejít. Ujistí ho, že nechce, aby se za ni u Matěje přimlouval, jen jí záleží na tom, aby znal pravdu. Tomáše přesně dostane tam, kde ho chce mít. I když ho opakovaně ubezpečí, že to nedělá kvůli Matějovi, právě o něj jí jde. Zatímco Ája se snaží získat Matěje nazpět, ten má už plnou hlavu Kataríny… Jak Tomáš zareaguje na Ájiny informace? Jak dopadne rande Matěje a Kataríny? Proč Matěj zavolá SOS Eddiemu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz