Ulice 6.6.2019 - 3694. díl - Filipův mejdan

U někoho jsou průšvihy na denním pořádku, přestože se o to ani příliš nesnaží. Stačí jen pár malérů, a už se to veze a nabaluje podobně jako lavina, která se náhle spustí. Filip šel z průšvihu do průšvihu doma i ve škole pár měsíců. Teď už musí sekat latinu, jinak si to škaredě odskáče. Přestože se snaží, malér si ho stejně najde. Stačí, aby šel se spolužáky na mejdan, který se nečekaně rozjede díky alkoholu, jenž bude téct proudem. Aniž by o to Filip nějak usiloval, opět si pořádně zavaří… Co Filip vyvede? Jaké to má následky? A kdo tenhle mejdan odnese nejvíc?

Kristýna a Adam začnou hned ráno zpracovávat babičku kvůli mejdanu, který by rádi udělali dnes večer. Ta s tím překvapivě nemá problém, dokonce přistoupí i na to, že jim úplně vyklidí pole. Kristýna to vzápětí oznámí Filipovi, jenž před ní smekne. Ujistí ji, že určitě dorazí…

Zatímco Adam a Kristýna řeší hlavně dnešní mejdan, Vlastimil Pešek a Marie spolu probírají výslechy na policii a blížící se soud. Vlastimil Pešek přizná, že výslech nebyl nic příjemného, ale zároveň má i jednu dobrou zprávu – přihlásil se jako poškozený. Marii a děti pozve později k sobě domů na večeři, jenže Marie to odmítne s odůvodněním, že už mají program. Celou pravdu mu však nepoví… Jak zareaguje Marie na bráchovy novinky od policie? Jak se rozjede mejdan u Adama a Kristýny? Jak se vymstí jim i ostatním?

Milošova terapie

Miloš se přihrne hned ráno k Bedřichovi jako velká voda. Moc ho nepotěší zjištění, že Franta hodlá zůstat v posteli, protože mu není dobře. Miloš však potřebuje byt jen pro sebe kvůli striptérce, kterou si pozval. A tak si vezme Frantu do parády, aby ho co nejdříve postavil na nohy. Bedřichovi se to moc nezdá, ale nechává to na samotném Frantovi. Sám má úplně jiné starosti. Frantovy narozeniny se rychle blíží, a on stále nemůže sehnat dárek – nějakou slušnou ojetinu… Jak dopadne Milošova terapie se striptérkou? Kdo překvapivě nabídne pomoc Bedřichovi? Jak to spolu mají Bedřich a Anča? A jakou novinkou vyrazí Anče dech Eva?

Pumrová útočí

Vendula je sice ráda, že má práci, ale moc se do ní netěší. Pavlovi se svěří, že je tam pořádné dusno, protože si všichni myslí, že vyfoukla místo holce, jež tam byla před ní. Když se k tomu přidá ještě i nepříjemné dojíždění, zápory rázem převáží ty klady. Pavel se ji snaží povzbudit, avšak moc se mu to nedaří. Mnohem úspěšnější den má Radek Mastný, který si s gustem vychutná svou první exmanželku. Znovu ji podrazí a navrch se od ní dozví i hodně zajímavou informaci týkající se Lumíra… Co Mastný provede Mileně Pumrové? Na kom si ta zchladí žáhu a jak? Co hodně potěší Vendulu? A jakou stinnou stránku to bohužel má?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz