Ulice 11.6.2019 - 3697. díl - Veronika zabojuje o Martina

Má smysl bojovat o manžela, který odešel z domova kvůli jiné ženě? Veronika stále doufá, že se jí podaří zachránit manželství s Martinem, že se její manžel k ní a rodině opět vrátí. Nemíní ho nechat Šárce zadarmo, naopak o něj začne bojovat. Poprvé ho navštíví v jeho pronajatém bytě, kde na ni souhrou náhod narazí Šárka v situaci, jež ji ani trochu nepotěší… Která z nich tohle setkání neustojí? A jaké to bude mít následky?

Matějova nabídka Katarině

Vlaďka se hned ráno vypraví za Katarínou, aby si s ní promluvila kvůli včerejšku. Už nechce všem lhát, zároveň by ale nerada zklamala její důvěru. Proto jí klade na srdce, aby o svém těhotenství řekla Matějovi a tátovi co nejdříve. Katarína potvrdí, že to má v úmyslu, jen zatím prostě nenastal ten správný okamžik…

Katarína přizná Vlaďce, že Matějovi chtěla říct, že s ním čeká dítě, už včera. Jenže než se k tomu dostala, Matěj ji předběhl informací, že na léto odlétá pracovně do Kanady. Po téhle zprávě tu svou už vzdala, protože by nerada Matějovi jakkoliv zkomplikovala život… Co Matěj nečekaně navrhne Kataríně? Jak na to zareaguje její otec? Odhodlá se Katarína konečně přiznat, jak to s ní je? A proč se Ája sesype? Co Matějovi nedaruje?

Veroničin boj o Martina

Veronika přijde do práce plná zážitků z Berlína a obtěžkána dárky, jež přivezla. Odpoledne se za ní zastaví Blanka, takže se v salonu spontánně sejde babinec, který začne probírat hlavně vztahy. Zatímco hrdá a zhrzená Blanka by už Luďka nazpět nikdy nevzala, Veronika přizná, že to má jinak. Nehodlá složit ruce do klína a Martina přenechat Šárce. Naopak je rozhodnutá o něj ještě zabojovat… Co jí na to řeknou Jitka, Anča a Blanka? K čemu se Veronika odhodlá? Jak dopadne její nečekaný střet se Šárkou u Martina? A jaké to má následky?

Lekce pro Kalinu i Puklickou

Magda zaskočí Otu přiznáním, že stále ještě není rozhodnutá, že na škole zůstane. Práci si sice nehledá, ale zároveň je děním kolem Jakuba a zejména Kalinovým chováním docela demotivovaná. Ota ji hned začne přemlouvat, aby na škole zůstala, Magda mu to však slíbit nedokáže. Později si nepříjemné poznámky na její adresu neodpustí Mojmír Kalina, což je pro Otu poslední kapka. Namíchne se a milému Kalinovi i mámě pěkně ostře poví, co si o nich myslí, a začne Magdu hájit. Při té příležitosti prozradí i věci, jež o ní ani jeden z nich netuší… Čím Ota šokuje mámu a Kalinu? Jaké překvapení má pro Magdu Miki? A čím Magdu potěší Ota?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz