Ulice 13.6.2019 - 3699. díl - Světlana mezi Pumrovou a Lumírem

Jak dobře známe své blízké? Opravdu jim můžeme bezmezně důvěřovat? Světlana a Lumír si prošli nejednou těžkou zkouškou. Nyní jsou rádi, že se mají, navzájem si věří a důvěřují. Jenže Lumír má před Světlanou opět svá malá velká tajemství. Jedním z nich je i jeho snaha pomstít se za každou cenu Mastnému. Rozhodně se jí nehodlá chlubit tím, jak to bylo s rozhovorem Pumrové pro média a že ho máma Gábiny teď vydírá. Světlana se to však stejně dozví, dokonce od samotné Pumrové… Jak Světlana zareaguje? Co všechno jí první exmanželka Mastného prozradí? A kam až Pumrová zajde ve snaze vytáhnout z Lumíra dalších sto tisíc?

Světlana se odpoledne opět sejde s Milenou Pumrovou, protože ji její příběh zajímá. Obdivuje ji, že ho dokázala zveřejnit, že v sobě našla sílu svěřit se s tím, že ji manžel psychicky týral. Mileně Pumrové dělá její zájem dobře. Navíc si spolu mají o čem povídat, protože Světlana zná Gábinu i Šímu…

Ve chvíli, kdy Světlana přizná, že s Lumírem také měli problémy v manželství, Milena Pumrová zbystří. Když pak Světlana začne Lumíra chválit, jak se změnil, a navrch dodá, že se na něj může ve všem spolehnout, Gábinina máma to už nevydrží. Světlaně prozradí, co má Lumír na svědomí… Jak Světlana zareaguje? Co tahle informace rozpoutá? Čím Vendulu překvapí Nyklová? A jaké špatné zprávy dnes Vendulu docela zasáhnou?

Zdenčina tajemství

Ota je hodně zvědavý, jak to Magdě včera dopadlo s Mikim. Ta přizná, že špatně. Je jí to líto, neboť Jirku i Mikiho považovala za skvělé kamarády. Proto ji i mrzí, že kluci jsou nyní kvůli ní na kordy. Určitě to nechce nechat jen tak. Dokonce už i vymyslela, jak ty dva usmířit. Teď se však těší na mámu, která přijede s pečovatelákem do Prahy na nějakou akci. Přestože jsou spolu na všem domluveny, na poslední chvíli se jim dnešní setkání trochu to zkomplikuje… Kdo Magdě pomůže? Jak na tom je její máma? Čím zaskočí Mojmíra Kalinu? Co pak překvapí Magdu? Co jí máma prozradí ze své minulosti? A jak dopadne pokus o usmíření Jirky a Mikiho?

Milostná dobrodružství

Bedřich s Honzou spolu už zase bez problémů vycházejí. Společně jedou za Honzovým kámošem pro Frantův dárek, navíc se spolu domlouvají i na zítřejší Frantově oslavě. Honza má totiž pro Bedřicha špatné zprávy ohledně Lady a Jindry, které budou muset být v Mělníku, protože se tátovi Jindry udělalo zle. Bedřicha to mrzí, zároveň však chápe složitost situace. Později mu to nedá a zajde se hned pochlubit Anče, jaký super dárek díky Honzovi a jeho kámošovi pro Frantu mají… Jak spolu Bedřich a Anča dárek otestují? Co Honza pro Bedřicha udělá? Kdo všechno přijde na Frantovu oslavu? A jaké tajemství prozradí Eva Anče?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz