Ulice 18.6.2019 - 3702. díl - Ája jde na Matěje přes Katarínu

Čeho všeho je schopná zhrzená manipulátorka, aby získala nazpět kluka, se kterým chce být? Ája to stále nevzdává, i když jí dal Matěj dost rázně najevo, aby ho už nechala být a nepletla se mu do života. Když Ája nemůže docílit svého přímo, vezme to oklikou. Zaměří se na Katarínu, jež jí stojí v cestě. Zajde si za ní do pradlenky, aby jí se slzami v očích svěřila své velké tajemství… Co se Katarína dozví od Áji? Jak zareaguje? A co na to Matěj, jenž je na prahu další změny ve svém životě?

Katarína a Matěj mají takřka idylické ráno. Ani jednomu z nich se nechce z postele, ale hlavně Katarínu začíná tlačit čas kvůli práci. Společnou snídani však neodmítne. S Matějem řeší nejen Kanadu, ale také přiznání tátovi, jež se žádné dceři moc lehce neříká…

Později se za Katarínou zastaví v pradlence zvědavá Vlaďka, kterou zajímá, jestli už o svém těhotenství konečně Matějovi řekla. Katarína pro ni má dobré zprávy. Ujistí ji, že s tajnostmi je konec. Jenže pak se stane něco, co je pro Katarínu hodně velká rána… S čím se Katarína svěří Vlaďce? Co všechno přizná tátovi Matěj? A jak znovu zaútočí Ája?

Jana a Jarda v podezření

Rozina a Ota si dělají čím dál větší starost o Janu. Ta se jich pořád straní, aniž by věděli proč. Oběma je jasné, že se s ní něco děje, proto začnou dávat dohromady střípky z posledních dní, aby přišli této záhadě na kloub. Rozinu docela zarazí, když jí Ota prozradí, co se u nich odehrálo včera večer. Samotná Jana se jim nesvěří, má i nadále svá tajemství. O pomoc ale opět požádá Jardu, jenž ji nezklame ani tentokrát… Co všechno Jarda udělá pro Janu? Komu a co je na těch dvou podezřelé? Co nakonec budou muset přiznat? A čím začne vyhrožovat arogantní Radim Mareš?

Věrčina opora

Karla a Mára právě procházejí procesem umělého oplodnění. Karla se dnes bohužel nedozví z kliniky právě nejlepší zprávy. Je to další obrovský nápor na její psychiku, na níž se podepisuje i hormonální léčba. Velkou oporou jí je Věrka, která jí moc dobře rozumí. Aby se v tom Karla tak neplácala, hbitě ji zapojí do svatebních příprav… Jak na tom jsou budoucí novomanželé Arnošt a Věra? Jak to spolu nyní mají Věrka a Luboš? A co je pro Karlu velké povzbuzení?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz