Ulice 19.6.2019 - 3703. díl - Svatba Věry a Arnošta

Kdy je ten správný čas na svatbu? Někdo si dává načas, aby partnera lépe poznal, jiný do toho skočí po hlavě po několikadenní známosti. Arnošt požádal o ruku svou Věru před třemi týdny, dnes se už berou. Pro oba i jejich svědky, Věrku a Luboše, je to velký den, pro oba to znamená obrovskou změnu, jenže každý z nich to bere přeci jen trochu jinak. Věra v tento velký den hodně překvapí nejen svého nastávajícího, ale také ostatní svatebčany i jejich blízké… Co udělá? A jak se to podepíše na životech svědků Luboše a Věrky?

Nešťastná Katarína

Vlaďka se zastaví hned ráno za Katarínou v pradlence, aby se jí zeptala, jak vzal Matěj její novinku. Ubrečená Katarína pro ni má ale špatné zprávy, horší, než Vlaďka čekala. Vlaďka je ovšem i tak optimistka. Podle ní si Matěj už jednou vybral, takže Ája má určitě smůlu. Tím si však Katarína není tak jistá…

Zatímco Katarína je na dně, Ája si mne spokojeně ruce. Povedlo se jí zasadit úder, přesně jak potřebovala. Vlaďka ale není sama, kdo chce vědět, co se stalo. Václav si okamžitě všimne, že se s Katarínou zase něco děje. Tentokrát se již nenechá odbýt, ani uchlácholit. Chce znát celou pravdu… Co všechno Katarína prozradí tátovi? Jak to Václav vezme? Čím se Ája pochlubí Mastnému? A jaký bude Matějův odlet do Kanady?

Svatební karamboly

Karla je ráno jako slzavé údolí. Věrce se svěří, že to vůbec nejde zastavit, netuší, co se s ní děje. Věrka se ji snaží uklidnit, opět jí je velkou oporou. Vysvětlí jí, že je tolik rozcitlivělá kvůli hormonálním injekcím. Zároveň přizná, že to sama velmi dobře zná. Vzápětí jistým nedopatřením Karlu nechtěně rozesměje takovým způsobem, že jí potečou slzy znovu, tentokrát od smíchu. Aby Karlu zabavila, vezme ji Věrka s sebou do salonu, kde začnou co nevidět probíhat velké svatební přípravy… Co všechno Věrka a Luboš udělají pro nastávající novomanžele? Jaké karamboly se stanou těsně před obřadem? A proč se všichni začnou strachovat o Věru?

Marie to schytá

Blanka a Patrik se vypaří z nezáživného školení, jež je pro ně jen ztrátou času. Raději zajedou k Blance na kávu a probrat život. Patrik ale není úplně ve své kůži, poněvadž ho bolí zub. Blanka se hned nabídne, že se mu na to podívá. O něčem takovém ovšem Patrik nechce ani slyšet. Po vzoru svých bojácných pacientů i on spoléhá na babské recepty, jak se bolesti zbavit. Marii, jež vzápětí k Blance dorazí, Patrikova návštěva mile překvapí. Okamžitě ho pozve na večeři, aniž by se předem dohodla s Blankou… Co na to Blanka? Proč mámě opět promluví docela důrazně do duše? Jak to spolu nyní mají Marie a Vlastimil Pešek? Čím Peška potěší Adam? A co chystají Filip a Kristýna?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz